Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 16 aprilie 2022

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 16 aprilie 2022

Salutare tuturor prieteni! Revenim in weekend si avem toate motivele sa gandim pozitiv. Incepem treaba ca de obicei cu proiectul in cota 2 din fotbal.

Dupa cum am scris mai sus, avem toate motivele sa credem ca vom avea parte de un weekend profitabil. Saptamana trecuta ne-am descurcat excelent si am reusit sa bifam ambele bilete in cota 2, plus bilete zilei. Drept urmare, putin mai jos o sa vedeti cele doua optiuni pe care le-am selectat din oferta caselor de pariuri online.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Cota 2 din fotbal – Fener lupta pentru locul de Champions League!

  • Primul meci de pe cota 2 se va desfasura in Turcia, acolo unde Fenerbahce o va infrunta pe Goztepe. In acest moment avem de-a face cu doua formatii ce au obiective total diferite. Gazdele acestui meci lupta pentru un loc de Champions League. Pe cealalta parte, Goztepe se afla pe locul 19 in clasament si are sanse foarte mari sa retrogradeze in acest an. De asemenea, acestia joaca pe terenul lui Fenerbahce dupa o serie de 5 infrangeri consecutive. Observam ca si forma de moment este una total diferita pentru cele doua echipe, din acest motiv astazi o sa ne bazam pe trupa lui İsmail Kartal.
  • Ca si in weekendul trecut o sa ne bazam pe o alta confruntare foarte interesanta din Elvetia, Super League. Este vorba despre confruntarea dintre Zurich vs Young Boys, doua dintre echipele bune ale campionatului. Zurich a reusit sa puna o distanta de 11 puncte fata de locul 2 din Super League, insa cu siguranta isi doreste sa castige titlul si din punct de vedere matematic. Pe cealalta parte Young Boys se afla pe locul 3 in campionat si are nevoie de victorie pentru a ramane pe loc european. Ultima confruntare s-a terminat cu victoria lui Zurich, scor 1-2, asadar, ma astept sa avem parte de un nou meci disputat.

CITESTE SI

More in Cota 2