Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 17.01.2020

Cota 2

Cota 2 de astăzi are la bază două evenimente, ambele venind din fotbal. Mizăm pe primele ligi din Belgia și Spania. Mult succes!

În această seară, începând cu ora 21:30, Mechelen primește vizita celor de la Liege, duel din cadrul etapei a 22-a din Jupiler League.

[kindred id=”59953″ event_id=”1005635111″]

Informații Mechelen:

Ocupă poziția a 6-a în clasament, acumulând până în prezent 34 de puncte.
În acest an au susținut doar două întâlniri, ambele fiind meciuri de pregătire.

Pentru duelul din această seară, Wouter Vranken nu se va putea baza pe serviciile a 3 jucători. Lemoine, Schoofs și Van Damme, ultimii doi enumerați fiind două indisponibilități destul de importante.

Igor Camargo este principalul jucător al gazdelor, având 6 goluri și o pasă decisivă. Togui este un alt jucător decisiv în acest sezon, fiind și golgheterul echipei, 7 goluri și două pase decisive puse în palmares.

Mechelen deține o medie de aproximativ 5,50 cornere înregistrate pe fiecare duel. În timp ce, pe teren propriu, această medie crește până la 6.
În 14 din cele 21 de înfruntări susținute în această stagiune, linia de minim 9 cornere a fost depășită fără probleme.

Informații Liege:

Ocupă poziția a 6-a în clasament, 35 de puncte acumulate, la un avans de un punct față de adversara de astăzi.
Au avut parte de un amical de lux, împotriva celor de la Dortumund, scor 0-0. Însă, în acest duel, echipa germană a evoluat în mare parte din rezerve.

Nu sunt anunțate indisponibilități pentru duelul din această seară. Michel Preud’homme având la dispoziție cel mai bun lot pe care belgienii îl dețin.

Lestienne, Emond și Amallah sunt principalii jucători ai echipei. Cei 3 au acumulat împreună 26 de puncte în această stagiune.

Liege deține o medie de aproximativ 5 cornere acumulate, în timp ce pe teren străin, această medie se regăsește la 4,65.
În 18 din ultimele 26 de dueluri oficiale, linia de minim 9 cornere acumulate a fost depășită fără probleme.

Mechelen și Liege s-au întâlnit de 5 ori în ultimii 3 ani, dintre care 4 întâlniri s-au încheiat cu o medie de minim 9 cornere obținute.

În completarea acestei duble, am ales să mă îndrept către confruntarea dintre Leganes-Getafe. Duel în care mă aștept să vedem un număr de minim 7 cornere obținute.

Cota 2 se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Cota 2