Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 17.01.2022

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 17.01.2022

Salutare tuturor prieteni! Revenim in aceasta saptamana cu proiectul principal in cota 2 din fotbal. Astazi am gasit in oferta caselor de pariuri online doua partide ce se vor desfasura in cupa.

Lucrurile nu au fost in favoarea noastra in weekend, desi daca ne uitam peste procentajul castigator am putea sa fim contrazisi. Ghinionul si-a spus cuvantul, astfel ca duminica am pierdut pe un singur gol, insa mergem mai departe. Am vazut foarte multi pariori ce s-au inspirat din lista cu recomandari sau din biletele oferite, asa ca din acest punct de vedere sunt multumit.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Cota 2 din fotbal

  • Pentru astazi o sa va propun doua partide ce se vor desfasura in cupa. Este vorba despre partida dintre Napoli vs Cremonense, acolo unde avem o favorita clara. Vorbim totusi despre liderul la zi din Italia si despre cea mai in forma formatia din campionat.
  • In a doua partida ne vom baza pe Sociedad, formatia ce a reusit sa ajunga la 5 victorii consecutive in toate competitiile. Putem spune ca in fata celor de la Mallorca au ca avantaj terenului propriu si forma de moment. Drept urmare, ma astept ca cel putin intr-o repriza trupa lui Imanol Alguacil sa se impuna.

CITESTE SI

More in Cota 2