Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 17.04.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 17.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal este pregatita, iar noi astazi ne vom baza pe doua evenimente interesante.

Ieri ne-am bucurat la finalul celor doua partide din Uefa Champions League si imi doresc ca si astazi alegerile noastre sa fie cele corecte. Pentru astazi am decis sa ma bazez pe o partida din Seria A si una din Uefa Champions League. Trebuie sa va recunosc ca nu am incredere in niciunu pronostic pentru partida dintre Manchester City si Tottenham, asta datorita cotelor extrem de dificile. Astazi o sa jucam putin cam surprinzator pentru ca o sa mergem pe under si n-am mai facut-o de mult, insa sper sa nu fim dezamagiti la finalul partidelor.

Daca trupa lui Klopp se califica mai departe primesti 150 RON freebet – CLICK!

Pe cat de spectaculos este jocul ofensiv al celor de la Liverpool, pe atat de atent se apara. Astfel, exista posibilitatea a englezii sa prefere un joc mai mult defensiv. Ei avand de partea lor si rezultatele inregistrate anul trecut. FC Porto vs Liverpool s-a jucat in optimi, atunci a fost 5-0 pentru “cormorani”.

Cum lusitanii au nevoie de o victorie cu 3-0 pentru a merge mai departe, tind sa cred ca le este aproape imposibil. In acest context, sunt sanse mici sa vedem un meci spectaculos, cu goluri.

Cota 2:

AI 50% CASHBACK SI UN BONUS DE 500 RON PENTRU UCL>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2