Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 18.01.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 18.01.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Pentru astazi va prezint cota 2 din fotbal, avand la baza doua evenimente.

Fratilor, avem o perioada buna in luna asta, chiar daca biletul trecut a fost pierzator pe un singur gol, dar per total profitul este de partea noastra, insa acest weekend este foarte important, fiind la jumatatea lunii. Pentru astazi am gasit doua partide interesante, insa sper ca de data asta meciul din Bundesliga sa fie diferit pentru ca o sa le vedem la treaba pe Hoffenheim si Bayern Munchen, doua echipe ce dispun de foarte multi jucatori valorosi. Gasim in Olanda o alta confruntare ce se anunta extrem de spectaculoase, iar aici discutam despre Vitesse si Excelsior, doua formatii ce produc foarte multe over-uri, in special Excelsior. Gasiti putin mai jos optiunile mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

In acest weekend o sa gasiti o multime de informatii si ponturi ce va pot inspira, asadar, vizitati zilnic site-ul si cititi fiecare articol ce credeti ca va poate ajuta. Inspiratie maxima tuturor!

Cota 2:

PARIAZA PE SIMONA HALEP SI CASTIGA UN FREEBET IN VALOARE DE 250 RON!

CLICK AICI!

 

More in Cota 2