Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 18.07.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 18.07.2020

Salutare tuturor prieteni. Avem in fata noastra un nou weekend si suntem increzatori ca putem bifa o noua cota de 2 din fotbal.

Rezultatele bune din ultima perioada ne ofera incredere si entuziasm. In ultima saptamana am reusit sa bifam 3 bilete Superbet la rand. Stam foarte bine si cu proiectul pe cota 2 din fotbal. Nu uitati ca o sa gasiti pe site-ul comunitatii lista cu recomandari din fotbal.

Pentru astazi am luat in calcul doua evenimente foarte interesante. Ne vom baza pe forta ofensiva a celor de la Atalanta si Manchester City.

Avem spectacol total in semifinalele FA CUP, acolo unde avem 4 formatii uriase din Anglia ce se vor infrunta.

Desi cetatenii nu mai au un obiectiv in campionat, aceastia au reusit sa castige pe banda rulanta. Oaspetii se pregatesc de optimile Uefa Champions League, acolo unde au avantaj in fata celor de la Real Madrid. Totusi, o victorie astazi le poate aduce un moral foarte bun. In plus, dupa victoria de la TAS, orice trofeu este bine venit pentru trupa de pe Ettihad.

Atalanta este fara doar si poate cea mai spectaculoasa formatie din Seria A. In acest moment sunt pe pozitia a 3-a in clasament, avand un golaveraj incredibil. Trupa lui Gian Piero Gasperini a marcat 93 de goluri in cele 33 etape disputate. Din punct de vedere matematic acestia pot spera in continuare la titlu. In plus, cu o victorie astazi pot ajunge pe pozitia a 2-a in Seria A. Cred ca vom avea parte din nou de un meci frumos facut de Atalanta, mai ales ca Verona nu mai are niciun obiectiv.

Plaseaza acum cota 2 din fotbal si incaseaza 500 RON bonus la prima depunere – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

CITESTE SI

More in Cota 2