Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 18.09.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 18.09.2020

Salutare tuturor prieteni. Trebuie sa continuam cu rezultatele bune obtinute in aceasta saptamana. Proiectul nostru in cota 2 din fotbal s-a miscat foarte bine, asa ca avem un moral bun pentru weekend.

In oferta de vineri nu am reusit sa gasesc foarte multe variante, insa vom incerca sa fim atenti. Un lucru pozitiv este ca incepe Bundesliga, in plus ne putem bucura si alte campionate mai slab cotate. Cele mai bune ponturi pariuri o sa le gasiti pe site-ul nostru in sectiunile speciale.

[kindred id=”78917″ event_id=”1006682477″]

Cota 2 din fotbal – Ne bazam in totalitate pe numarul de goluri!

Lyon – Nimes

Trupa lui Rudi Garcia a inceput timid in acest sezon de Ligue 1. Ne asteptam totusi ca dupa cele 3 etape, echipa sa acumuleze mai multe puncte. In ultima etapa Les Rouge & Bleu au pierdut, scor 2-1, in fata celor de la Montpellier. Lucrurile trebuie sa se indrepte pentru ca Lyon nu va juca in acest sezon in competitiile europene. Drept urmare focusul se va indrepta catre campionatul intern.

Nimes este o formatie foarte mica in Franta, insa joaca un fotbal placut. Acestia au reusit sa se impuna in prima etapa cu scorul de 4-0. Apoi au venit 2 infrangeri dureroare, insa golurile nu au lipsit din aceste partide. Observ o dorinta arzatoare din partea lui Nimes de a inscrie si dupa cum s-a prezentat pana in prezent pare ca stie sa duca mingea in atac.

Venlo – Utrecht

Gazdele au terminat pe pozitia a 13-a in sezonul precedent din Eredivisie, cu doar 28 de puncte acumulate in 26 de etape. In actuala stagiune acestia au reusit sa se impuna prima etapa, scor 5-3, contra celor de la Emmen.

Pe cealalta parte, Utrecht este o formatie de traditie in fotbalul olandez. Acestia au terminat pe locul al 6-lea, insa au ratat locul de Europa League. Utrecht, care nu a jucat in prima etapa, a disputat sase jocuri amicale inainte de a-si incepe aventura in campionat. Totusi, ma astept sa inceapa tare pentru a reusi prima victorie de moral.

Plaseaza acum cota 2 si incaseaza 500 RON bonus – Profita de cele mai interesante optiuni din domeniul online>>>

CITESTE SI

More in Cota 2