Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 18.10.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 18.10.2020

Salutare tuturor prieteni. Trebuie sa ne folosim de inspiratie pentru a aduce un plus pe final de weekend. Ieri am reusit sa bifam cota 2 din fotbal, astfel ca moralul nostru este foarte bun.

Rezultatele de ieri nu au fost foarte bune, insa am reusit sa bifam cota 2 din fotbal si o recomandare speciala. Au fost cateva surprize ce au stricat biletele pariorilor, Real Madrid si Barcelona au pierdut, iar golurile au lipsit in Bundesliga. Totusi, lista cu recomandari din fotbal nu a avut un procentaj rau. Mergem mai departe si incercam sa prindem cele doua evenimente propuse pentru astazi.

Cota 2 din fotbal – Derby cu traditie in Liga 1!

Dinamo Bucuresti – Universitatea Craiova

Incepem biletul cu derby-ul dintre Dinamo si Universitatea Craiova. Intre Bucuresti si Craiova mereu a existat o rivalitate atunci cand a venit vorba despre sport. Dinamo a adus foarte multi jucatori in aceasta pauza a echipelor natioanele. Ramane de vazut daca Cosmin Contra a reusit sa isi implementeze filozofia in aceasta perioada. Ne asteptam la un meci intens, mai ales ca Dinamo nu isi mai permite sa rateze puncte. Pe cealalta parte, Craiova este lider in Liga 1, avand maxim de puncte din cele 6 etape disputate.

Koln vs Frankfurt

Koln a inceput foarte slab in acest sezon, desi echipa a incercat sa joace ofensit. Acestia au primit 7 goluri in primele 3 etape. Insa cel mai rau este faptul ca nu au reusit sa obtina vreun punct.

Pe cealalta parte, Frankfurt are parte de un start diferit de campionat. Acestia au reusit sa obtina 2 victorii si o remiza in primele 3 etape din Bundesliga. In runda anterioara s-a prezentat foarte bine in fata unei echipe dificile si rezultatul a fost pe masura. A trecut cu 2-1 de Hoffenheim, asta dupa ce a fost condusa cu 1-0 la pauza. Ma astept sa avem parte de un fotbal deschis, mai ales ca FC Koln cauta primul succes din campionat.

Plaseaza acum cota 2 si incaseaza instant 500 RON bonus – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

 

 

CITESTE SI

More in Cota 2