Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 19.05.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 19.05.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Va prezint o noua de cota de 2, avand la baza meciuri din doua competitii.

Insfarsit, bifam a 3-a cota de 2 consecutiv castigatoare si speram sa ne indreptam catre a 4-a. Echipa Frantei a vrut ieri sa ne faca o surpriza negativa, ratand 2 penalty-uri, insa golurile au venit pe final, iar cota 2 a fost inverzita. Pentru astazi avem din nou optiuni interesante de la Copa America, respectiv Campionatul European U21. Gasiti putin mai jos optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

CE COTA ARE ROMANIA U21 SA CASTIGE EURO 2019>>>

Columbia – Qatar

  • Columbia a reusit sa produca primul soc de la Copa America, chiar in prima runda. Echipa lui James Rodriguez si Falcao a invins-o pe Argentina cu scorul de 2-0.
  • Partida cu Qatar poate decide calificarea Columbiei, care cu inca un succes nu mai poate pierde locul in sferturi. Moralul e unul bun cu siguranta si ma astept ca acestia sa preia initiativa pe parcursul celor 90 de minute.
  • Pentru cei care inca se intreaba de ce are loc acest duel la Copa America, ei bine Qatar si Japonia sunt invitate la turneu.

Spania U21 – Belgia U21

  • Este o nationala inzestrata cu o generatie foarte buna, dispunand de jucatori cu experienta in campionate puternice ale Europei.
  • Belgia a pierdut in meciul de debut, asta dupa ce au reusit sa deschida scorul in fata Poloniei. In aceasta conditie, au ajuns in aceeasi situatie ca si Spania, avand nevoie de toate cele 3 puncte.
  • Dupa cele doua esecuri suferite de catre cele doua echipe ma astept ca in acest meci sa dea totul pentru a castiga.

BONUSUL SE DUBLEAZA DACA JOCI ACUM COTA 2>>>

Gasiti o multime de pariuri speciale in aceasta perioada in agentia online Betfair, acolo unde beneficiati gratis de un bonus de 50 RON saptamanal. Va las un LINK putin mai jos pentru a profita de oferta.

PARIURI SPECIALE SI BONUSURI>>>

CITESTE SI

More in Cota 2