Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 19.07.2023 #100deleipezi

Cota 2 24.12.2020

Cota 2 din fotbal 19.07.2023 #100deleipezi

Dupa ce in weekend am dat lovitura cu profituri substantiale in cadrul GNT Tips, iar ieri am bifat o noua cota de 2 pe grupul oficial al GNT de Facebook, unde am pariat pe Sheriff impotriva celor de la Farul.

Bonus fără depunere la Superbet: 299 Rotiri Gratuite la Shining Crown cu rulaj X1

După cum ne-au obișnuit, cei de la Superbet au în fiecare lună câte o ofertă disponibilă pentru clienții noi. În iulie, aceștia pun la bătaie nu mai puțin de 299 de Rotiri Gratuite la Shining Crown, unul dintre cele mai populare jocuri printre păcăniștii din România. Acest bonus poate fi revendicat fără depunere, iar partea și mai tare este că are un rulaj extrem de accesibil. Așadar, dacă vrei să profiți de ofertă, vezi mai jos ce ai de făcut.

Iată cum poți primi un bonus fără depunere la Superbet:

Ludogorets vs Ballkani

Ludogorets vine dupa o alta infrangere inaintea acestui retur, unde au de demontat un avantaj de 2 goluri incasate in Kosovo. Desi au avut 10 suturi pe spatiul portii, cativa titulari lasati la odihna pentru aceasta mansa, Ludo a pierdut cu 3-1 impotriva unei nou promovate in pria liga din Bulgaria, Krumovgrad.

Se pare că accederea în premieră a unei formații kosovare în grupele unei competiții UEFA, de anul trecut, a dat aripi echipei pregătite de Ilir Daja. Ballkani nu a început încă jocurile din sezonul intern. Interesant este că efectivul kosovarilor este cotat la numai 5 milioane de euro, de opt ori mai puțin decât Ludogorets! 

Ma astept la un raspuns ferm din partea celor de la Lugo, echipa cu valoare si care are puterea unei remontade. Asa ca avem asteptari la acest meci din doua puncte de vedere: goluri si cornere.

Ferencvaros vs Klaksvik

Ferencvaros nu a reusit mare lucru in Insulele Feroe, facandu-se mai mult de rusine avand in vedere ca nu au reusit sa marcheze in fata unei echipa fara nicio pretentie europeana. O echipa care isi urmeaza circuitul european datorita pozitionarii in fruntea clasamentului, a reusit sa obtina un scor alb cu ungurii de la Ferenc, echipa cu experienta europeana.

Ma astept si aici la un raspuns ferm din partea gazdelor, care nu trebuie decat sa castige acest joc.

More in Cota 2