Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 19.08.2023

Cota 2 din fotbal 19.08.2023

Salutare tuturor prieteni! Iata ca revenim in weekend, acolo unde ne simtim cel mai bine. Oferta caselor de pariuri online ne ofera foarte multe optiuni interesante, asadar, putem plasa fara probleme cota 2 din fotbal.

Dupa cum bine stiti saptamana trecuta am reusit sa bifam toate biletele in cota 2 din fotbal. Am inceput cu bine inca de aseara si am reusit sa trecem de primul pas. Pentru astazi am doua propuneri foarte interesante pe care o sa le gasiti putin mai jos. De asemenea, o sa va propun si un super bonus pentru weekend de care toata lumea poate profita. Let’s go!

50 RON fara depunere pentru toata lumea

◾️te inregistrezi – 100 rotiri gratuite, FARA DEPUNERE.

◾️verifici contul – 50 ron pariu gratuit, FARA DEPUNERE.

◾️faci depunere min. 25 ron – 50 RON gratuit

Iar bonusurile pot continua tot asa pana la 200 RON depunere. Sper sa profitati la maxim pentru ca este o oferta din care puteti iesi pe plus fara nici o problema.


Cota 2 din fotbal

Almeria vs Real Madrid

  • Real Madrid a debutat cu victorie in noua editie de campionat. In prima etapa, aceasta s-a impus cu 0-2 intr-o deplasare grea, pe terenul lui Bilbao. Rodrygo deschidea scorul in minutul 28, pentru ca Bellingham sa inchida tabela dupa doar opt minute.
  • Real Madrid este mult peste nivelul adversarei sale, atat ca valoare, cat si ca experienta. Cel mai probabil se va impune, asa ca o sa mergem pe un 2 solist in aceasta confruntare.

Molde vs Valerenga

  • Molde este una dintre cele mai bune formatii din campionatul Norvegiei. Acest lucru s-a observat si in Europa, acolo unde campioana a trecut mai departe de feroezii de la Klakvsik. Moralul este unul foarte bun dupa aceasta victorie si ne astepam sa confirme si in campionat.
  • In prezent echipa se afla pe locul 4 dupa 18 etape disputate, insa in ultimele 5 etape au reusit 4 victorii si un rezultat de egalitate. Avand in vedere adversarul de astazi si ca se joace pe Aker Stadion, cred ca acestia se vor impune. Au facut acest lucru si in ultimele 3 dueluri directe vs Valerenga, asa ca o sa ne bazam pe forma ofensiva a celor de la Molde.

More in Cota 2