Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 19.12.2021

Cota 2 24.12.2020

Cota 2 din fotbal 19.12.2021

Salutare tuturor prieteni! Programul de astazi este unul foarte interesant si vom incerca sa aducem un plus in proiectul in cota 2 din fotbal. Dam startul biletului nostru cu partidele ce incep devreme, lucru pe care nu l-am mai facut de mult.

Din pacate ieri nu am fost foarte inspirat cu alegerile pe care le-am facut in Bundesliga. Nu am reusit sa anticipez faptul ca RB Liepzig o sa piarda intr-o asemenea maniera. Drept urmare, astazi vom incerca sa indreptam situatia si vom incepe cu partidele ce se vor desfasura in prima parte a zilei. Desigur, baza pe goluri pentru ca vom plasa niste meciuri ce au un istoric foarte bogat.

Cota 2 din fotbal – Baza pe goluri!

Biletul nostru are la baza derby-urile din Eredivisie, respectiv Jupiler League. Ajax si Feyenoord lupta in aceasta etapa pentru a tine pasul cu liderul PSV. De asemenea, Club Brugge este nevoita sa castiga pentru a pastra distanta fata de liderul Royale Union. Totusi, intalnesc formatia cu al doilea cel mai bun atac din Belgia, astfel ca ma astept sa avem o partida cu foarte multe faze de poarta.

Incheiem biletul cu partida din Seria A dintre Fiorentina vs Sassuolo. Partida se va desfasura la ora 13:30 si va conta in cadrul etapei cu numarul 18. Putem spune ca se intalnesc doua formatii ce presteaza un fotbal destul de placut in campionat. De asemenea, istoricul celor doua formatii ne confirma faptul ca pronosticul de pe biletul nostru este unul plauzibil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2