Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 20.01.2020

Cota 2 24.12.2020

Cota 2

Cota 2 din fotbal are la bază două evenimente, ambele venind din fotbal. Mizăm pe ligile secunde din Anglia și Italia. Mult succes!

În această seară, începând cu ora 22:00, The Hawthorns este gazda confruntării dintre West Brom-Stoke. Duel din cadrul rundei 28 din Championship.

Informații West Brom:

Ocupă poziția de lider în clasament, acumulând până în prezent 53 de puncte.
Forma de moment este destul de bună, reușind să înregistreze o victorie, 4 remize și o înfrângere în ultimele 6 dueluri.
Vin după un rezultat de egalitate, dobândit pe teren străin, scor 2-2, împotriva celor de Charlton. În acest duel, West Brom avea să transmită numai puțin de 19 ocazii, dintre care 11 fiind extrem de periculoase.
Pentru oaspeți au marcat Zohore (minutul 22) și Robson-Kanu (minutul 46).

În ceea ce privește componența lotului, Kieran Gibbs este trecut pe lista jucătorilor indisponibili. Fotbalist extrem de modest chiar și pentru divizia secundă din Anglia. Acesta a evoluat doar în 10 confruntări în acest sezon, reușind să treacă în palmares un singur gol marcat. Englezul în vârstă de 30 de ani a evoluat timp de 9 sezoane la Arsenal. Timp în care a străpuns buturile adverse doar de două ori și a desenat un singur assist.

Phillips, Austin, Robson-Kanu, Pereira și Diangana sunt principalii jucători din acest sezon. Cei 5 reușind împreună să acumuleze numai puțin de 53 de puncte.

Regina egalurilor, Brom a obținut în această stagiune 14 victorii, 11 remize și două înfrângeri. Timp în care au marcat 50 de goluri, în timp ce defensiva a cedat 30 de goluri.

“The Baggies” dețin o medie de 5,30 cornere acumulate, în timp ce pe teren propriu, această medie crește până la 6,20.
În 22 din cele 29 de meciuri oficiale susținute, linia de 8,5 cornere a fost depășită fără probleme.

Echipa probabila:

Johnstone, Townsend, Ajayi, Bartley, Furlong, Sawyers, Livermore, Diangana, Pereira, Phillips, Robson-Kanu.

Informații Stoke:

La poli total opuși, Stoke ocupă poziția 21 în clasament, cu 25 de puncte obținute. La un singur punct distanță față de ultima poziție a zonei fierbinți, ocupată de Barnsley.
În acest sezon, oaspeții de astăzi au înregistrat 7 victorii, 4 remize și 16 înfrângeri. Timp în care au marcat 33 de goluri, în timp ce tabela de marcaj a avut de suferit împotriva acestora de 42 de ori.

Cu toate acestea, olarii par să de semne de revenire. Traversând o perioadă decentă, având două victorii, două remize și 3 înfrângeri în ultimele 7 confruntări.
La fel ca adversara de astăzi, Stoke vine după un rezultat alb, împotriva celor de Milwall. Duel terminat de lei cu un om în minus.

Michael O’Neill nu se va putea baza în această seară pe serviciile lui Ryan Shawcross. Fundașul în vârstă de 32 de ani a susținut doar 3 meciuri în acest sezon. De-a lungul carierei sale, englezul a evoluat doar la 3 formații, Manchester United, Antwerp și echipa din care face parte și astăzi.
În cele 12 sezone la Stoke, Ryan și-a trecut în palmares doar 15 goluri.

Sam Glucas este golgheterul echipei, 6 goluri și două pase decisive reușite în această stagiune.

Stoke deține o medie de 5,10 cornere dobândite, în timp ce pe teren străin, această medie scade la aproximativ 4,80.
În 7 din ultimele 10 confruntări, linia de 8,5 cornere a fost depășită fără probleme.

Echipa probabila:

Butland, Indi, Batth, Lindsay, Smith, Clucas, Allen, Powell, McClean, Vokes, Campbell.

[kindred id=”60486″ event_id=”1005577090″]

În ultimii 5 ani, cele două s-au întâlnit de 10 ori, 9 dintre aceste confruntări terminându-se cu un număr de minim 9 cornere puse în statistică.

În completarea acestei cote, am ales să mă bazez pe confruntarea dintre Cosenza-Crotone. Duel în care mă aștept să vedem un număr de minim 4 lovituri de colț obținute în prima repriză.

Cota 2 se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Cota 2