Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 20.03.2021

Cota 2 din fotbal 20.03.2021

Sambata, 20 martie 2021, incepem din nou proiectul in cota 2 din fotbal. Avem un weekend plin cu evenimente interesante, insa trebuie sa fim foarte atenti.

A fost o saptamana de pauza pentru mine, insa voi reveni cu ponturi pariuri de calitate in acest weekend. Totusi, vreau sa fim putin prudenti pentru ca echipele vin dupa partidele din competitiile europene. Astazi, mi-am indreptat atentia catre Bundesliga din Germania si Bundesliga din Austria.

Cota 2 din fotbal – Bundesliga in prim-plan! 

LASK Linz vs RB Salzburg

Este unul dintre cele mai interesante meciuri din aceasta etapa de Tipico Bundesliga. LASK in acest moment ocupa pozitia 3-a in campionat cu 42 de puncte, fiind la 7 puncte in spatele lui Salzburg. Dupa cele 21 de etapa disputate, echipa are in acest moment al 2-lea cel mai bun atac si cea mai buna defensiva din campionat. Acestia vin dupa un rezultat pozitiv din ultima etapa, 0-3 cu Ried.

Meciuri directe: LASK – SALZBURG
13.12.20BUNSalzburgLASK3 : 1
05.07.20BUNLASKSalzburg0 : 3
14.06.20BUNSalzburgLASK3 : 1

 

Pe cealalta parte, Salzburg este cea mai cunoscuta echipa din fotbalul austriac. Este formatia ce s-a luat in fiecare an la tranta cu granzii din Europa. In acest sezon aventura s-a terminat dupa meciul cu Villareal, scor 4-1 la general. In campionat, echipa ocupa prima pozitie cu 49 de puncte. Desigur, au cea mai buna ofensiva din clasament cu 66 de goluri marcate in cele 21 de etape disputate.

Observam ca pe langa spectacol, in meciurile directe, Salzburg a avut castig e cauza. Totusi, astazi ne vom baza pe numarul de goluri pentru ca LASK se misca destul de bine pe teren propriu.

Frankfurt vs Union Berlin

Astazi in Bundesliga se intalnesc doua formatii ce au obiective similare. In acest moment Frankfurt spera foarte tare la un loc de Uefa Champions League. Echipa se afla in acest moment pe locul 4 in campionat, insa nu au mai castigat de 3 etape in Bundesliga. Acestia au pierdut cu Bremen, apoi au urmat 2 rezultate de egalitate cu Stuttgart si RB Leipzig, ambele scor 1-1. Trebuie mentionat ca echipa este fara infrangere pe teren propriu, acolo unde au 6 victorii si 6 rezultate de egalitate.

Meciuri directe: FRANKFURT – UNION BERLIN
28.11.20BUNUnion BerlinFrankfurt3 : 3
24.02.20BUNFrankfurtUnion Berlin1 : 2
27.09.19BUNUnion BerlinFrankfurt1 : 2

 

Union Berlin se afla in acest moment infara locurilor europene. Echipa se afla pe locul 7 in clasament cu 38 de puncte. Acestia au reusit sa nu piarda niciun meci in ultimele 5 etape, ba mai mult in ultimul meci s-a impus in fata lui Koln, scor 2-1. Cu o victorie in meciul de astazi echipa trece peste Leverkusen in campionat si ajunge la un singur punct in spatele lui Dortmund.

In meciurile directe, golurile in ambele porti si spectacolul au fost la cote maxime. Ma astept ca si in acest duel sa avem parte de minim 2 goluri marcate in meci. Drept urmare, daca tinem cont de importanta meciului, pronosticul nostru este unul foarte realizabil.

INCASEAZA BONUSUL DE BUN VENIT + 50 RON FARA DEPUNERE>>>

CITESTE SI

More in Cota 2