Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 20.04.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 20.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal este pregatita, iar noi ne vom baza pe doua evenimente extrem de interesante.

Intram cu un moral foarte bun in weekend dupa ultimele doua succesuri si speram sa o continuam tot asa. Dupa cum se observa, avem foarte multe evenimente interesante in oferta de astazi, insa trebuie sa fim foarte atenti pentru ca este perioada aceea in care toate echipele se lupta pentru indeplinirea unui obiectiv. Trebuie sa tinem cont si de echipele ce au jucat in cupele europene, asa ca urmatoarele mele doua recomandari nu o sa te surprinda.

Barcelona iti poate aduce astazi 200 RON freebet – CLICK!

Am ales sa ma bazez pe Ligue 1, acolo unde Strasbourg o sa infrunta pe teren propriu pe Montepellier, iar urmatorul meci vine din Turcia, acolo unde Galatasaray este intr-o forma de zile mari.

Strasbourg joaca un fotbal foarte placut pentru ca este o echipa pe cartea atacului, iar asta o putem observa rapid din ultimele 5 rezultate. In ultimele trei partide de pe teren propriu trupa lui Laurey a obtinut doua rezultate de egalitate, 3-3 a fost cu Guingamp si 2-2 cu Lyon si o victorie in fata celor de la Reims, scor 4-0.

Galatasary se afla intr-o forma incredibila, iar pe teren propriu reprezinta cu adevarat o forta in Turcia.

In 14 etapte disputate acestia au 10 victorii si 4 rezultate de egalitate si nicio infrangere, iar golaverajul este unul incredibil, 40 de goluri marcate si doar 10 goluri primite. In acest moment au nevoie de o victorie pentru a pastra distanta de Besiktas, dar si pentru a se apropia de liderul Basaksehir.

Cota 2:

PLASEAZA ACUM COTA 2 SI INCASEAZA 500 RON BONUS>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2