Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 20.04.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 20.04.2021

Salutare tuturor prieteni! In aceasta saptamana avem foarte multe evenimente interesante ce se vor desfasura. Din acest motiv, vom incerca din nou sa bifam cota 2 din fotbal si fim profitabili.

Venim dupa un weekend decent in care am reusit sa bifam un bilet in cota 5 din fotbal. Ieri am luat o mica pauza, deci vom continua pana joi, apoi vom trage linie. Avem o etapa intermediara, deci gasim suficiente optiuni in oferta caselor de pariuri online. Pentru astazi o sa ma bazez pe doua favorite din Premier League, respectiv Bundesliga.

Cota 2 din fotbal – Lupta pentru Champions League continua! (sau cine stie)

Frankfurt vs Augsburg 

Gazdele acestui meci au reusit sa impresioneze in actuala stagiune din Bundesliga. Sunt una dintre cele mai ofensive formatii din campionat. Acestia au reusit sa marcheze 59 de goluri in cele 29 de etape disputate, fiind al 3-lea cel mai bun atac din Germania. In acest moment formatia se afla pe loc de Champions League, insa au facut un pas gresit in ultima etapa. Infrangerea cu 4-0 in fata lui Monchengladbach, a dat sansa lui Dortmund de a se apropria in clasament.

Totusi, astazi intalnesc un adversar abordabil cu probleme destul de mari in defensiva. Putem mentiona si de faptul ca Frankfurt este fara infrangere pe teren propriu in Bundesliga. In tot acest timp echipa a reusit sa acumuleze 8 victorii si sa obtina 6 rezultate de egalitate. In ultima confruntare directe, acestia au reusit sa ii invinga pe Augsburg cu scorul de 0-2.

Chelsea vs Brighton

Chelsea ocupa locul 5 in clasamentul din Premier League si traieste periculos pe final de sezon. Londonezii isi doresc sa ajunga in Top 4 pentru a ajunge din nou in Champions League. Trupa lui Tuchel poate profita in aceasta etapa de pasul gresit facut de West Ham pe terenul celor de la Newcastle.

Astazi o intalnesc pe Brighton, formatia aflata in zona de jos a clasamentului. Echipa are in continuare emotii in privinta retrogradarii. Totusi, in acest moment se afla la 6 lungimi fata de Fulham, ocupanta locului 18 din Premier League. Putem specifica ca in meciul direct din tur, Chelsea s-a impus cu scorul de 3-1 in fata lui Brigton.

PLASEAZA COTA 2 DIN FOTBAL & INCASEAZA 50 RON FARA DEPUNERE>>>

cota 2 din fotbal 20.04.2021 - cote betano

CITESTE SI

More in Cota 2