Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 20.05.2023

Cota 2 din fotbal 20.05.2023

Salutare tuturor prieteni! Dupa foarte mult timp avem din nou in prim-plan cota 2 din fotbal. Dupa ce am analizat oferta caselor de pariuri online, am decis sa ne bazam din nou pe campionatele de top.

Am reusit sa comunic cu voi prin grupul de Telegram sau prin mesaje si cu siguranta toata lume stie cum sta treaba. Situatia este foarte simpla, avem nevoie de rezultate bune in aceste ultime 11 zile si cu siguranta cred ca nimeni nu se poate supara. Nu am fost prea activ si nu am postat, insa daca ne iese treaba in aceste doua saptamani, totul o sa fie perfect. Astazi pentru cota 2 din fotbal o sa ma bazez pe doua campionate de top.

Cum incasez 500 RON si 777 Rotiri Gratuite?

Vrei si tu un astfel de bonus excelent? Nimic mai simplu! Tot ce ai de facut este sa apesi pe butonul de mai jos, sa iti deschizi un cont nou si sa il verifici (pentru a nu intampina limite la depunere sau pariere).

Apoi efectueaza o depunere de maxim 500 RON, iar operatorul online Betano iti va dubla depozitul. Acum ca am incasat toti, hai sa multiplicam banii pe weekend! Vezi aici toate avancronicile de pe site-ul GNTTips.


Cota 2 din fotbal

  • Aston Villa este o nuca tare, insa nu in deplasare. Pe Anfield, nu cred ca Emiliano Martinez & co. vor rezista prea mult. Cormoranii traverseaza cea mai buna perioada a lor din aceasta stagiune si putine sunt formatiile ce ar putea castiga puncte acum, pe aceasta arena.
  • Bayern nu isi permte un pas gresit in duelul de astazi in care ma astept sa castige. Nu vor avea o misiune foarte usor, RB Leipzig fiind o echipa de prim-plan in Bundesliga, iar avand in vedere forma de moment a acestora, pot spera la un rezultat pozitiv astazi. 

More in Cota 2