Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 20.06.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 20.06.2020

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal are o perioada foarte buna si ne bucuram ca avem optiuni mai multe.

In aceasta saptamana am reusit sa sa ne bazam pe cota 2 pe cornere, acolo unde am am avut rezultate foarte bune. Pentru astazi am luat din nou in calcul acest pronostic, insa am decis sa ma bazez si pe numarul de goluri. Ambele partide se vor desfasura in Bundesliga, un campionat ce a reusit sa ne aduca un profit frumos in acest sezon.

Este vorba despre partida dintre Hertha si Leverkusen, un meci decisiv pentru trupa lui Peter Bosz. Discutam despre o echipa ce este obligata sa castige in aceasta etapa. Bayer se afla in acest moment pe ultimul loc care asigura participarea in Uefa Champions League. Totusi, este urmata la o singura lungime de Gladbach in clasament. In aceste coditii, ma astept ca Leverkusen sa forteze in aceasta partida.

Cealalta partida de pe cota 2 se anunta foarte interesanta. Este vorba despre partida dintre Koln si Frankfurt, doua echipe spectaculoase din acest sezon. In tur, scorul a fost 4-2 pentru Koln, insa acum este altceva. Frankfurt este formatia mai in forma cu sperante pentru locul de Europa League. Pe cealalta parte Koln pare debusolata dupa seria de infrangeri din campionat.

Plaseaza acum cota 2 si incaseaza 100, 200 sau 500 RON freebet + bonusul de bun venit – Profita de cel mai bun bonus de bun venit>>>

Cel mai bun bonus de bun venit la pariuri online iunie 2020

Cea mai buna oferta de bun venit la pariuri iunie 2020

More in Cota 2