Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 20.12.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 20.12.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Dam start acestui weekend extrem de interesant si speram sa bifam prima cota 2 din fotbal.

[kindred id=”56850″ event_id=”1005967761″]

Incepem weekendul fara sa ne complicam, asa ca o cota de 2 din fotbal este bine venita. Trebuie sa mentionez faptul ca o sa pregatim un bonus dublu, un bilet de weekend si alte recomandari interesante, insa trebuie sa fiti cu ochii pe site-ul nostru. Puteti sa bifati casuta de notificari si sa primiti mesaj de fiecare data cand postam ceva important.

Pentru astazi oferta este interesanta, insa am decis sa ma bazez pe doua campionate mari. Este vorba despre Seria A, acolo unde avem un duel interesant intre Fiorentina si AS Roma. Meciul pare foarte echilibrat la prima vedere, asa ca nu o sa ne bazam pe vreun solist sau pe goluri.

Al doilea meci vine din Bundesliga, acolo unde doua dintre cele mai ofensive echipe se vor infrunta. Hoffenheim a reusit sa se impuna in ultima etapa pe terenul celor de la Union Berlin, pe cand Dortmund a remizat spectaculos cu RB Leipzig, scor 3-3.

Inregistreaza-te acum cu un singur click si incaseaza bonusul de sarbatori –  Joaca cele mai mari cote aici>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2