Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 21.01.2023

Cota 2 din fotbal 21.01.2023

Salutare tuturor prieteni! Dupa o pauza de o saptamana revenim cu forte proaspete in weekend. Bugetul este la locul lui dupa reusitele de saptamana trecuta asa ca vom continua cu proiectul in cota 2 din fotbal.

In acest weekend putem gasi foarte multe optiuni in oferta caselor de pariuri online. Desigur, trebuie sa fim foarte atenti atunci cand vine vorba despre freebet-uri pentru putem face profit intr-un mod destul de simplu. Incercam sa lovim din toate partile si sa oferim variante pentru toata lumea, drept urmare nu uitati sa vizitati site-ul pentru ca o gasiti foarte multe articole utile.

VEZI AICI O COTA DE 410 – BILET BONUS DUBLU>>>

Cota 2 din fotbal – Ne bazam pe favorite!

  • Chiar daca nu este la moda sa ne bazam pe favorite, am incredere ca cele doua evenimente selectate ne pot aduce profit. In primul rand este vorba despre partida ce se va desfasura in Seria A, acolo unde liderul Napoli se va deplasa pe terenului celor de la Salernitata. Cotele sunt clar in favoarea trupei lui Luciano Spalletti si toata lumea se asteapta la o victorie clara, asta dupa ce napoletanii au reusit sa isi menajeze cativa jucatori.
  • De asemenea, revine Bundesliga in prim-plan si acolo gasim partida dintre Frankfurt vs Schalke. Oaspetii se afla intr-o situatie disperata daca tinem cont de clasament. Echipa se afla pe ultimul loc dupa cele 15 etape disputate cu 9 puncte acumulate. Probleme cele mai mari s-au aflat in defensiva si asta se observa usor prin cele 32 de goluri incasate. In principiu este un meci facil pentru Frankfurt, iar daca vor trata meciul cu seriozitate vor obtine cele 3 puncte puse in joc.

CITESTE SI

More in Cota 2