Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 21.11.2021

Cota 2 din fotbal 21.11.2021

Salutare tuturor prieteni! Facem impreuna un ultim efort in acest weekend si incercam sa scoate ziua pe profit. Desigur, incepem ziua cu proiectul nostru in cota 2 din fotbal.

Oferta caselor de pariuri online ne ofera foarte multe variante interesante. Treaba noastra este sa analizam evenimentele si sa incercam sa evitam surprizele. Din pacate, ieri nu am reusit sa facem acest lucru, desi am avut procentaj castigator 90%. Pentru astazi am alte recomandari interesante si de aceasta data am incredere ca vom scoate profit.

Cota 2 din fotbal – Baza pe goluri!

Lyon vs Marseille

Desi Marseille se afla mai sus in clasament , Lyon mi se pare favorita acestui duel. Oaspeti traverseaza o criza din punct de vedere ofensiv, marcand doar 4 goluri in ultimele 6 jocuri, cu toate acestea cred ca vor sparge gheata in acest meci important. Voi miza pe un pronostic u goluri, avand in vedere de meciurile facute de Lyon in ultima perioada. “Les gones” au o serie de 4 victorii la rand pe teren propriu in care au schimbat de fiecare data tabela de cel putin doua ori. Sunt neinvisi in ultimele 16 dueluri oficiale de acasa in fata celor de la Marseille.

Molde vs Rosenborg

Avem o confruntare intre doua formatii importante din Eliteserien. Molde este formatia ce ocupa in acest moment locul 2 in clasament, avand cea mai puternica ofensiva din campionat. In cele 26 de etapa acestia au reusit sa marcheze 60 de goluri si sa incaseze 35 de goluri. Meciul de astazi este unul foarte important pentru ca distanta in acest moment de liderul Bodo este 5 puncte. Un esec ar mari aceasta distanta si cu siguranta lupta o sa fie foarte dificila pana la finalul campionatului. Pe cealalta parte, Rosenborg se afla pe locul 4 in clasament si cu siguranta echipa lui Åge Hareide isi doreste mai mult. Cu o victorie in duelul de astazi ar putea ajunge la 2 puncte in spatele lui Viking, echipa ce ocupa loc european. Fara doar si poate vom avea parte de o confruntare foarte tensionata din care fazele de poarta nu o sa lipseasca. In ultimele dueluri directe am avut parte de goluri in ambele porti, dar si de meciuri foarte spectaculoase.

castiga 75 RON Bonus
Indeplineste conditiile Misiunii Betano si castiga 75 RON Bonus!

CITESTE SI

More in Cota 2