Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 22.01.2020

Cota 2 din fotbal

Mâine, cu start de la ora 21:45, Pittodrie Stadium este gazda confruntării dintre Aberdeen-Motherwell. Duel din cadrul primului eșalon de fotbal scoțian.
Informații Aberdeen:

Ocupă poziția a 4-a în clasament, acumulând până în prezent 36 de puncte. Timp în care au marcat 30 de goluri, în timp ce partea defensivă a cedat de 26 de ori.

Traversează o perioadă excelentă, realizând 7 victorii, 3 remize și două înfrângeri în ultimele 12 dueluri. În 10 din aceste întâlniri, trupa antrenată de către Derek McInnes a reușit să marcheze fără niciun fel de probleme.

În singurul meci oficial susținut în acest an, Aberdeen a reușit să triumfe în cupă, scor 1-0, împotriva celor de Dumbarton.
După prima repriză de joc, tabela de marcaj avea să rămână neschimbată.
Cu 4 minute înainte de terminarea timpului regulamentar, arbitrul avea de gând să indice punctul de la 11 metrii, în favoarea echipei gazdă. În urma acestei șanse primite, Cosgrove avea să aducă pentru “The Dons” rezultatul mult așteptat.

Pentru duelul din această seară, Derek McInnes nu se va putea baza pe serviciile a 3 jucători. Bryson, Leigh și Wright suferind în acest sezon accidentări foarte grave.
Din fericire pentru McInnes și pentru suporterii acestei formații, niciunul dintre cei enumerați nu sunt indisponibilități importante, ba din contră.

Cosgrove este golgheterul echipei și al 3-lea cel mai bun marcator din campionat. În acest sezon, englezul a reușit să străpungă buturile adverse de 11 ori.
McGinn, Hedges și Considine sunt alți alergători care pot oricând pune probleme echipei din Motherwell. Cei 3 au acumulat până în prezent numai puțin de 21 de puncte.

Aberdeen deține o medie de 1,42 de goluri marcate, în timp ce partea defensivă cedează aproximativ de 1,24 ori.
În 23 din ultimele 30 de meciuri oficiale, gazdele de astăzi au reușit să marcheze cel puțin un gol. În timp ce pe teren propriu, 12 din ultimele dueluri au avut ca deznodământ minim un gol marcat de Aberdeen.

Informații Motherwell:

Ocupă a 3-a poziție în clasament, acumulând până în prezent 37 de puncte. La o singură lungime avans față de adversara întâlnită astăzi.
În cele 21 de înfruntări susținute în acest sezon, aceștia au reușit să marcheze numai puțin de 33 de goluri. În timp ce partea defensivă urma să cedeze de 27 de ori.

Nici Motherwell nu se lasă mai prejos. Realizând 6 victorii și două înfrângeri în ultimele 8 dueluri oficiale. Timp în care au reușit să marcheze de 15 ori, aproximativ două schimbări de tabelă pe fiecare meci.

Vin după o victorie realizată în cupă, extrem de facilă, scor 0-3, împotriva celor de la Dundee FC.
La finalul primei reprize de joc, tabela de marcaj urma să indice scorul de 0-2. Christopher Long reușind să realize o dublă.
Scorul final urma să înghețe în minutul 75, printr-un gol realizat tot de englez. Astfel, Long urma să treacă în palmares primul său hat-trick din carieră.

În ceea ce privește componența lotului, englezul Stephen Robinson nu se va putea baza pe serviciile a 3 jucători. Dunne, Ilic și Turnbull suferind accidentări extrem de grave. Dintre cei enumerați, tânărul Turnbull este singurul care poate conta pe viitor.
Din păcate, din cauza indisponibilității dobândite, acesta nu a putut evolua absolut deloc în acest sezon.
În stagiunea precedentă, scoțianul a reușit să marcheze numai puțin de 15 goluri.

Donnelly și Long sunt cei mai importanți doi jucători din acest sezon. Reușind împreună să acumuleze 10 puncte.

[kindred id=”60668″ event_id=”1006031586″]

Un alt jucător decisiv a fost Devante Cole, trecând în palmares 4 goluri marcate pentru Motherwell.
Ei bine, serviciile englezului Cole în Scoția par să se fi terminat. Acesta revenind la Wigan, echipă de la care a fost împrumutat.

Oaspeții de astăzi dețin o medie de 1,57 goluri marcate pe fiecare meci. În timp ce, tabela de marcaj are de suferit împotriva acestora de 1,30 ori.
În 23 din cele 27 de meciuri oficiale susținute în acest sezon, “The Dossers” au reușit să marcheze cel puțin un gol.
Pe teren străin, Motherwell a susținut 14 înfruntări. Dintre care, 12 terminându-se cu cel puțin o schimbare de tabelă în favoarea acestora.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 300 RON la prima depunere!

                                                                                                            foto: dailyrecord

CITESTE SI

More in Cota 2