Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 22.02.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 22.02.2020

Cota 2 din fotbal revine in prin plan dupa o mica pauza si speram sa ne aduca din nou profit.

In ultima perioada meciurile au fost putin mai dificile, asa ca nu avea rost sa fortam cu cota 2 din fotbal. Evenimentele din acest weekend mi se par foarte interesante, insa trebuie sa tinem cont ca majoritatea echipelor vin dupa meciurile din cupele europene. Am tinut cont de acest aspect, asa ca noi nu ne vom baza pe cota 2 pe formatii ce au jucati la mijlocul saptamanii in Uefa Champions League sau Europa League.

[kindred id=”64378″ event_id=”1006022131″]

Primul meci vine din Premier League, acolo unde Southampton si Aston Villa se vor infrunta.

  • In prezent alb-rosii se afla pe pozitia a 12-a in Premier League, avand un golaveraj negativ. In meciurile de pe teren propriu, acestia au incasat 30 de goluri, fiind cea mai slaba echipa intr-un clasament al echipelor ce joaca pe propria arena. Southampton vine dupa doua infrangeri, ultima fiind in fata celor de la Burnley, scor 2-1.
  • Aston Villa este o echipa ce propune un fotbal ofensiv, iar datorita acestui aspect golaverajul lor au a avut de suferit. Au incasat 50 de goluri in 26 de etapa, fiind cea mai slaba aparere din Premier League. Ma astept ca trupa lui Dean Smith sa presteze un fotbal asemenator si sa incerce sa castige partida, mai ales ca sunt intr-o pozitia foarte compliata in clasament.

A doua partida pentru cota 2 din fotbal vine din Eredivisie, acolo unde Feyenoord se afla intr-o forma deosebita si infrunta una dintre cele mai slabe defensive din campionat.

  • Intr-un clasament al echipelor din deplasare, Sittard se afla pe ultima pozitia. Acestia nu castigat niciodata pe terenuri straine, avand doar 6 goluri marcate si 33 de goluri incasate, in 11 etape disputate.
  • Feyenoord se afla pe pozitia a 3-a in Eredivise si are 5 victorii consecutive. Jocul lor este unul entuziasmant si cu siguranta le da curat pentru a se lupta in continuare pentru pozitia de a 2-a ce duce in Liga Campionilor.

Inregistreaza-te cu un singur click si plaseaza cota 2 din fotbal – Incaseaza bonusul de 500 RON si profita de fiecare avatanj>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2