Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 22.04.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 22.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal pentru astazi este pregatita, iar noi ne vom baza pe doua meciuri extrem de interesante.

Venim dupa un weekend foarte bun si nu spun asta doar pentru ca am bifat doua cote de 2. Din punctul meu de vedere a fost un weekend extrem de dificil pentru pariori, insa noi am tinut stacheta sus si am fost foarte inspirati in alegerea pronosticurilor. Speram sa continuam perioada buna si in acest inceput de saptamana. Astazi mi-am indreptat pentru prima data atentia catre campionatul Norvegian, acolo unde Bodo Glimt joaca acasa in fata celor de la Sarpsborg 08, iar al doilea meci vine din Liga 1.

Dinamo Bucuresti a inlaturat orice dubiu in ceea ce privea retrogradarea, dupa ultimele succese. De partea cealalta, FC Botosani nu mai poate calca gresit, fiind amenintata de locul de baraj. Ma astept la o partida interesanta, cu ocazii de ambele parti. Plus ca echipa lui Mircea Rednic isi doreste revansa dupa ce moldovenii le-a spulberat ultimele sanse pentr play-off.

Bodo Glimt a inceput foarte bine in acest sezon, iar dupa primele 3 etape au 3 victorii. Acestia au facut cateva transferuri iar asta se observa in exprimarea echipei. De mentionat ca aceste victorii au fost obtinute in fata unor echipe precum Molde sau Rosenborg. In ultimul meci de pe teren propriu Bodo Glimt a reusit sa se impuna in fata celor de la Sarpsborg cu scorul de 3-1.

Cota 2:

PLASEAZA ACUM COTA 2 SI INCASEAZA BONUSUL DE 500 RON>>>

CITESTE SI

More in Cota 2