Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 22.05.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 22.05.2021

Salutare tuturor! Un super weekend cu foarte multe evenimente decisive. Din acest motiv, am pregatit cota 2 din fotbal.

Desigur, avem final de etapa in foarte multe campionate importante. Spre exemplu, astazi Atletico Madrid are o cota de speciala pentru a castiga meciul din La Liga. In Bundesliga, lupta pentru salvarea de la retrogdare este foarte interesanta. Toate aceste informatii o sa le gasiti pe site-ul nostru. Pentru cota 2 din fotbal, am pregatit in schimb 3 evenimente foarte interesante.

VEZI LISTA CU RECOMANDARI DIN FOTBAL>>>

Cota 2 din fotbal – Craiova favorita in finala cupei!

Indiferent de parcursul din campionat, o finala este o finala. Insa chiar si asa, nu cred ca Astra mai este cu gandul la vreo performanta. Echipa a retrogradat in acest moment in Liga a 2-a si majoritatea jucatorilor sunt cu gandul in alta parte. Situatia echipei era incerta si cand jucau in Liga 1, apai in acest moment, totul o sa fie mult mai dificil. Craiova a mai reusit sa castige acest trofeu si cred ca au puterea sa o faca din nou. Mai ales ca intalnesc un adversar ranit cu foarte multe probleme in defensiva.

Bremen vs Monchengladbach

Ambele formatii au obiective foarte importante acum pe final de sezon. Bremen este pusa intr-o situatie foarte dificila, insa jocul din ultima perioada nu a oferit deloc moral. O sa fie cu siguranta un meci tensionat, astfel ca pronosticul nostru o sa mearga intr-o directie interesanta. Bremen are in continuare sperante pentru Bielefeld joaca in aceasta ultima etapa la RB Leipzig. Si in ultimele etapa, jocurile prestate au fost putin mai agresive, insa astazi, fiind meci decisiv lucrurile o sa arate cu totul diferit.

Celta Vigo vs Betis

Daca ne luam dupa valoare, dar si dupa parcursul din acest sezon, este clar ca Real Betis este superioara, asa ca nu este exclus sa se impuna, mai ales ca are nevoie de puncte. Celta Vigo este insa in mare forma, asa ca ne asteptam sa aiba un cuvant de spus. Acestia au reusit sa impuna in ultimele 5 etape. De asemenea, in ultima runda au reusit sa treaca de Barcelona pe Nou Camp, scor 1-2.

PLASEAZA COTA 2 & INCASEAZA 50 RON FARA DEPUNERE>>>

propunere cota 2 din fotbal 22.05.2021

CITESTE SI

More in Cota 2