Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 22.12.2021

Cota 2 din fotbal 22.12.2021

sursa foto: inter.it

Salutare tuturor prieteni! Revenim in forta in aceasta etapa intermediara cu proiectul in cota 2 din fotbal. Imrepuna vom incerca sa profitam de ofertele caselor de pariuri online.

In aceasta perioada trebuie sa fim responsabili pentru ca va urma o perioada destul de interesanta. In perioada urmatoare voi incerca sa fortez putin cu mizele pentru a termina luna asta intr-o nota pozitiva. Din pacate nu am postat prea mult, insa acum pe final daca voi avea ocazia si increderea necesara voi juca putin mai tare. Pentru astazi va propun 3 evenimente pentru proiecul in cota 2 din fotbal.

Cota 2 din fotbal

Pe biletul nostru se regasesc doua partide foarte interesante din Seria A. Trupa lui Inzaghi cauta victoria pentru a pastra distanta fata de celelalte formatii din campionat. In partida celor de la Sassuolo ne asteptam sa avem parte de foarte multe faze de poarta. Vorbim despre un duel al formatiilor ce sunt vecine in clasament, locul 11 vs locul 12, avand ambele echipe un stil asemanator.

Jucam si in Ligue 1, acolo unde avem un meci pe cinste intre AS Monaco vs Rennes. Cu o victorie, gazdele se pot apropia de locurile europene. Este un meci important, pentru ca acestia vin dupa infrangerea din derby-ul cu PSG, scor 0-2. Pe cealalta parte, Rennes impresioneaza in aceasta stagiune, fiind pe locul 3 in Ligue 1. In ultim etapa aceastia au pierdut pe teren propriu cu Nice, scor 1-2. Ma astept ca in aceasta seara, ambele formatii sa aiba dorinta maxima de a castiga duelul. Drept urmare, cred ca vom vedea un meci cu cel putin 3 goluri marcate in meci.

CITESTE SI

More in Cota 2