Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 23.01.2022

Cota 2 24.12.2020

Cota 2 din fotbal 23.01.2022

Salutare tuturor prieteni! In ultima zi din weekend gasim in oferta caselor de pariuri online foarte multe evenimente interesante. Incercam din nou sa profitam si sa atacam ziua prin proiectul principal in cota 2 din fotbal.

Din pacate ieri nu am reusit sa bifam cota 2 din fotbal. Acest lucru se intampla cand esti mult prea fixat pe un pronostic, asa cum am fost ieri pe Manchester UTD vs West Ham. Desigur, dupa evenimentul de ieri, m-am decis ca este nevoie sa deschidem din nou lista neagra cu echipe ce trebuiesc evitate.

Pentru astazi, o sa gasiti cateva propuneri foarte interesante pe site-ul nostru. Din acest motiv, va propun sa accesati butonul de mai jos pentru a ajunge la mai multa informatie.

Cota 2 din fotbal 23.12.2022

Nu o sa complicam prea tare lucrurile pentru astazi. Am selectat un eveniment din Premier League, este vorba despre Arsenal, formatie ce porneste ca favorita in duelul cu ultima clasata din campionat. Trupa lui Arteta se afla intr-o perioada destul de buna, chiar daca in ultima etapa au pierdut cu Manchester City. Cu o victorie in duelul de astazi, Arsenal o egaleaza pe Manchester UTD, formatia ce ocupa in acest moment locul 4 in Premier League.

Al doilea meci de pe biletul nostru se joaca in Italia, acolo unde este posibil sa avem parte de un meci spectaculos. Este vorba despre Torino vs Sassuolo, doua formatii ce joaca un fotbal asemanator. Ambele echipe au nevoie de puncte pentru a se apropia de zona locurile europene. Din acest motiv, plus meciurile directe, cred ca vom avea parte de un meci disputat.

CITESTE SI

More in Cota 2