Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 23.03.2023

Cota 2 din fotbal 23.03.2023

Salutare tuturor prieteni! Dupa un weekend incredibil si un debut cu dreptul in noua saptamana incepem din nou treaba. Cota 2 din fotbal este pregatita, insa de aceasta data se va baza pe partidele de calificare de la Euro 2024.

Dupa un weekend in care am reusit sa bifam toate biletele cu siguranta asteptarile sunt foarte mari. Desigur, este prima etapa de calificari, asadar, trebuie sa vedem cum se vor misca echipele inainte de a arunca cu mizele. Avem meciuri extrem de interesante, insa avem nevoie de o analiza foarte buna si de multa inspiratie. De mentionat ca astazi reluam proiectul de la 100 RON to 100 EURO in grupul de Telegram, acolo unde va astept pe toti. De asemenea, pe site-ul comunitatii o sa gasiti cele mai bune ponturi pariuri pentru Euro 2024.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Cota 2 din fotbal

Bosnia & Hertegovina vs Islanda

  • Parcursul din Liga Natiunilor le da cu siguranta mare incredere pentru aceste calificari gazdelor. In acea competitie a facut parte dintr-o grupa cu Finlanda, Muntenegru si Romania, pe care au incheiat-o pe prima pozitie, cu un total de 11 puncte. De remarcat faptul ca toate cele 3 victorii pe care le-au obtinut au venit in urma meciurilor de acasa.
  • O vad favorita pe Bosnia care arata mult mai bine decat adversari lor din toate punctele de vedere. „Generatia de aur” a islandezilor a apus usor, usor, dovada si rezultatele destul de slabe din ultimul timp.. De cealalta gazdele, dispun de un lot superior adversarilor, iar in precedenta editie de Nations League a aratat excelent, mai ales in partidele de acasa.

Italia vs Anglia

  • Grupa C de calificare pentru Campionatul European din 2024 pare una ce are deja soarta pecetluita. Primele doua locuri obtin biletele catre turneul final din Germania, iar Italia si Anglia nu ar trebui sa aiba mari probleme. Adversarele celor doi granzi sunt Ucraina, Macedonia de Nord si Malta.
  • Cred ca astazi ne asteapta o noua partida echilibrata intre cele doua, la fel ca in Nations League. Nu se pune problema calificarii pentru Italia sau Anglia, asadar cei doi selectioneri probabil vor incerca doar sa evite infrangerea. In aceasta confruntare mergem pe mana Angliei, avand in vedere ca are un lot ceva mai competitiv.

More in Cota 2