Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 23.04.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 23.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal este pregatita, iar noi astazi ne vom baza pe 3 evenimente.

Din pacate ieri nu a fost o zi foarte buna si trebuie sa recunaostem acest lucru, insa ne putem continua perioada profitabila din aceasta luna. Nu trebuie sa descurajam dupa o singura zi in care rezultatele au fost de dos.

N-am mai ales de mult 3 evenimente pentru a forma o cota de 2, insa astazi am incredere in partidele pe care le-am ales. Avem meciuri din Cupa Germaniei, La Liga si Premier League.

50% cashback pentru pariurile live 22-25 aprilie – Misiunea Pariorului de Top

50% cashback pentru pariurile live 22-25 aprilie

Hamburger – RB Leipzig

  • Se va desfasura in DFB Pokal in aceasta seara de la ora 21:45 si se anunta ca fiind un meci extrem de interesant. Cred ca in acest moment Hamburger este mult mai concentrata pe partidele din Bundesliga 2, acolo unde situatia a devenit dificila, iar orice pas gresit poate sa le dea planurile peste cap.
  • Pe cealalta parte RB Leipzig a anuntat ca in acest sezon obiectivul pincipal este castigarea cupei, asadar, ma astept sa presteze un fotbal de calitate in aceasta seara si sa castige partida.

Alaves – Barcelona 

  • Este un meci pe care cu siguranta catalanii il vor controla inca din prima repriza, mai ales ca Valverde o sa joace cu prima garnitura. Acesta a anuntat ca pana la meciul cu Liverpool isi doreste sa castige matematic campionatul, asadar, ar trebuie sa castige in aceasta etapa si pe urmatoarea cu Levante, pe teren propriu, acolo unde vor sarbatori si titlul de campiona.
  • Alaves in acest moment este pe o panta descedenta, iar rezultatele din campionat arata acest lucru. Nu cred ca vor putea face in aceasta partida pentru ca Barcelona este intr-o forma de invidiat, iar Lionel Messi cu siguranta o sa demostreze acest lucru.

Tottenham – Brighton

  • Spurs poate sa isi consolideze locul de Uefa Champions League, asta dupa ce Manchester UTD si Chelsea s-au incurcat in aceasta etapa.
  • Moralul este la cote maxima in echipa lui Mauricio Pochettino asta dupa ce au reusit sa se califice mai departe in Uefa Champions League.
  • Un alt avantaj reprezinta noua arena a celor de la Tottenham, un super stadion in care atmosfera o sa fie la cote maxime.
  • Perioada foarte proasta pentru Brigton, fiind foarte aproape de locurile de retrogradare, acestia au pierdut 4 din ultimele 5 partide si au reusit sa obtina un rezultat de egalitate in fata celor de la Wolves, insa partida a fost controlata in totalitate de catre gazde, avand 22 de ocazii.

Cota 2:

PLASEAZA ACUM COTA 2 SI INCASEAZA 500 RON BONUS>>>

CITESTE SI

More in Cota 2