Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 23.04.2022

Cota 2 din fotbal 23.04.2022

Salutare tuturor prieteni! Cu siguranta vom avea parte de un weekend bun, avand in vedere ca suntem in perioada sarbatorilor Pascale. Desigur, nu putea sa lipseasca din prin-plan proiectul nostru in cota 2 din fotbal.

Putem spune ca am avut rezultate foarte bune cu acest proiect in luna aprilie. Acest lucru se datoreaza si faptului ca am plasat cota 2 din fotbal doar atunci cand oferta caselor de pariuri online a permis. In acest weekend dupa cum se observa, avem foarte multe partide de care putem profita. Din acest motiv in acest articol o sa gasiti alte link-uri spre articole ce va pot aduce profit. Bafta multa tuturor!

Biletul zilei in cota 4.00 din fotbal>>>

Cota 2 din fotbal – Se anunta spectacol in Der Klassiker

  • Sunt echipele cu cele mai bune ofensive din Bundesliga. Bayern a marcat de 86 de ori in timp ce echipa vizitatoare a reusit 76 de goluri.
  • Precedentele 5 confruntari dintre cele doua formatii s-au incheiat in cel putin 4 goluri.
  • Doar 6 din cele 30 de meciuri jucate de Bayern nu s-a incheiat cu tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Pariuri Formula 1 Sprint – Emilia Romagna>>

Koln vs Bielefeld

  • FC Koln este formatia ce ocupa locul 7 in campionat cu 46 de puncte acumulate in cele 30 de etape disputate. Golaverajul este unul destul de interesant, 44 de goluri marcate si 44 goluri incasate. Acestia pot profita de faptul ca Union Berlin se deplaseaza astazi la RB Leipzig.
  • Daca trupa lui Steffen Baumgart reuseste sa o invinga pe Bielefeld trece pe loc de Conference League. De asemenea, o victorie poate readuce speranta unei lupte pentru un loc de Champions League.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2