Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 23.05.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 23.05.2021

Salutare tuturor prieteni! Suntem foarte aproape de a incheia un sezon foarte lung si complicat. Drept urmare, cota 2 din fotbal de astazi se va baza pe un campionat de top din Europa.

Iata ca se apropie finalul in foarte multe campionate de top din Europa. Ieri s-au terminat calculele in La Liga si Atletico Madrid este oficial campioana Spaniei. Astazi avem in fata noastre 3 campionate foarte grele. Desigur, aveti ponturi pariuri din toate ligile pe site-ul nostru. Putem spune ca am obosit dupa cele 38 de etape desfasurate, insa o sa luam o mica pauza, apoi urmeaza Euro 2020.

VEZI EURO 2020 – PONTURI & INFORMATII>>>

Cota 2 din fotbal – Meciuri decisive in Ligue 1!

Nantes vs Montpellier

Este una din cele mai in forma formatii din prima liga franceza, etapa precedenta reusind a patra victorie la rand in campionatul intern, scor 0-4 in fata celor de la Dijon. Astfel ca pot spera in continuare ca se pot salva de la retrogradare. Au toate motivele sa o faca pentru ca in aceasta etapa Strasbourg joaca cu Lorient si Brest are duel cu PSG. Am vazut foarte multa determinare din partea celor de la Nantes, dovada si rezultatele pozitive obtinute in aceasta perioada. Cred ca vor reusi sa faca un ultim meci mare, mai ales ca Montpellier nu mai are niciun obiectiv in acest moment.

Lens vs Monaco

Doua dintre cele mai bune formatii din actuala stagiune din Ligue 1. Totusi, obiectivele sunt diferite in acest moment. Lens se afla in acest moment pe o pozitie de Conference League si isi doresta sa ramana pe aceasta pozitie. Pe cealalta parte, Monaco nu isi permite un pas gresit. In joc se afla pozitia de Champions League, astfel ca echipa lui Niko Kovac trebuie sa joaca un fotbal total. Lyon este foarte aproape acolo in spate si poate profita de pasul gresit in aceasta ultima etapa.

Dupa infrangerea de la Bordeaux, scor 3-0, formatia lui Franck Haise, a ajuns la 3 infrangeri la rand in campionat. Drept urmare moralul nu este unul foarte bun, insa este un ultim meci pe care trebuie sa il trateze cu seriozitate. Pe cealalta parte, Monaco a reusit sa o invinga pe Rennes in ultima etapa, scor 2-1.

PLASEAZA COTA 2 & INCASEAZA 50 RON BONUS>>>

Propunere cota 2 din fotbal 23.05.2021

Citeste si..

https://gnttips.ro/castiga-1-milion-de-euro-la-euro-2020-participa-gratuit/

CITESTE SI

More in Cota 2