Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 23.12.2021

Cota 2 din fotbal 23.12.2021

sursa foto: footballbh.net

Salutare tuturor prieteni! Incercam cu multa atentie sa analizam oferta de astazi si sa adaugam pe bilet meciurile potrivite pentru proiectul in cota 2 din fotbal. Dupa cum bine observati, oferta este restransa, astfel ca ne vom baza pe meciurile din cupa.

Cu aceasta ocazie, daca tot esti pe articol, tin sa iti urez “Sarbatori Fericite“, multa sanatate si liniste in familie. Anul nou bun sa fie si norocul sa fie de partea noastra. Trecem peste aceasta urare si va aduc aminte ca ieri cota 2 din fotbal a fost castigatoare. Drept urmare o sa ne incercam si astazi norocul cu partidele ce se vor desfasura in cupa. Am selectat evenimente din Belgia, respectiv Portugalia, acolo unde avem derby-ul dintre Porto vs Benfica. Ma astept ca in acest derby sa se respecte statistica din ultimele confruntari directe.

Cota 2 din fotbal – Baza pe goluri!

In Belgia:Cupa o avem pe Club Brugge in prim-plan pe teren propriu. Formatia lui Philippe Clement o va infrunta pe Leuven, formatie ce ocupa 13 in campionat dupa cele 20 de etape disputate. Chiar daca este un meci de cupa, ma astept ca Brugge sa trateze cu seriozitate meciul, avand in vedere ca in campionat se afla pe locul 2.

Cealalta partide dintre Anderlecht vs Kortrijk se anunta foarte interesanta pentru ca vorbim despre doua formatii ce se afla in zona play-off-ului. Anderlecht, este formatia cu al doilea cel mai bun atac din Belgia, cu 43 de goluri reusite in 20 de etape. Pe cealalta parte, oaspetii vin cu un moral bun, avand o serie de 3 victorii consecutive in campionat. Este posibil sa avem parte de cel putin 3 goluri in meci, astfel ca pronosticul nostru este unul destul de safe.

CITESTE SI

More in Cota 2