Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 24.03.2023 #banidebuzunar. Ne bazam din nou pe calificari EURO24

Cota 2 din fotbal 24.03.2023 #banidebuzunar. Ne bazam din nou pe calificari EURO24

Ieri am bifat o alta cota de 2+ in cadrul proiectului #banidebuzunar. In ciuda profitului obtinut, am avut putine emotii la meciul dintre Italia si Anglia care ne-au uimit cu spectacolul din teren. Totusi s-au oprit la 3 goluri in meci, ceea ce a fost deajuns pentru o noua bifa verde in cadrul biletului.

Franta vs Olanda > Sub 3.5 goluri

Franța și Olanda sunt adversare chiar în prima etapă a calificărilor pentru Euro 2024. Cele două reprezentative, ajunse între cele mai bune opt din lume la ultimul Mondial, vor fi față în față astazi, de la 21:45, pe Stade de France.

Pentru prima data Mbappe va fi capitanul Frantei, dupa ce a preluat banderola de la Lloris, retras de la echipa nationala, intr-un duel al carui titlu pare de o finala mondiala.

Deschamps s-ar putea sa schimbe putin imaginea primului 11 si sa avem parte de o echipa noua in teren. Trei debutanți a pregătit Franța pentru acțiunea din aceste zile, este vorba despre Brice Samba (RC Lens), Khéphren Thuram (OGC Nice) și Wesley Fofana (Chelsea), ultimul avand unul dintre cele mai mari salarii la clubul londonez.

Ma astept la o tatonare din partea celor doua echipe, avand in vedere ca este primul meci oficial din acest an intre echipele nationale.

Rep. Moldova – Insulele Feroe > Sub 2.5 goluri

Moldova are azi o misiune dificila la Chisinau, acolo unde o va infrunta pe Feroe, echipa de cam acelasi calibru cu ea.

Moldovenii nu au reusit sa treaca niciodata in ultimele intalniri de Feroe, iar astazi au de indeplinit o misiune de moral si aceea sa se impuna si sa obtina cele 3 puncte in fata fanilor.

Cred ca cele 2 echipe vor aplica un joc circumspect, in care orice diferenta de pe tabela de scor va fi protejata prin orice mijloace.

More in Cota 2