Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 24.04.2022

Cota 2 din fotbal 24.04.2022

Hristos a Inviat! Vreau sa va urez multa sanatate prieteni si tin sa va multumesc ca in fiecare zi dati click pe articolul principal in cota 2 din fotbal.

Este o perioada speciala, asadar, nu o sa stam prea mult sa analizam oferta. Ieri am reusit sa bifam cota 2 din fotbal, iar din acest motiv imi doresc sa avem o continuitate. Pentru astazi, am gasit doua partide foarte interesante ce merita atentia noastra. Desigur, dupa ce plasam biletul putem sta linistiti alaturi de ce dragi la masa si sa ne bucuram de toate bucatele. De asemenea, putem da cu ochiul la partidele ce se vor desfasura in Premier League sau Seria A.

Cota 2 din fotbal – Liverpool obligata sa obtina victoria in derby!

  • Lupta pentru titlu in Premier League mentine tensiunea la cote maxime. Dupa cum bine stim, City a reusit ieri sa o invinga fara probleme pe Watford si sa treaca pe prima pozitie in campionat. Trupa lui Klopp poate sa se schimbe acest lucru daca va reusi sa o invinga pe Everton in derby. Acest lucru este unul plauzibil, avand in vedere ca Everton se situeaza in acest moment pe locul 17, avand 53 de goluri incasate. Pe langa faptul ca Liverpool are cel mai bun atac din Premier League este fara infrangere pe Anfield in cele 16 etape disputate.
  • FC Copenhaga vs Randers, un meci ce se va desfasura in Superliga. Gazdele ocupa in acest moment prima pozitie in campionat si are un avans 6 puncte fata de locul 2. Desigur, lucrurile nu sunt deja terminate, avand in vedere ca au ramas inca 6 etape de disputat. Din acest motiv, cred ca FC Copenhaga o sa dea totul sa obtina in aceasta seara cele 3 puncte puse in joc. Sa nu uitam ca in urmatoare etapa o va intalnie pe ocupanta locul 2 din Superliga. Un pas gresit astazi si o infragere cu Midtjylland ar putea schimba cu totul soarta campionatului. Totusi, in ultimele confruntari directe, FC Copenhaga s-a impus fara prea mari emotii, asadar, ma astept sa faca acest lucru si in aceasta dupa-amiaza.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2