Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 24.05.2023

Cota 2 24.12.2020

Cota 2 din fotbal 24.05.2023

Salutare tuturor prieteni! Dupa foarte mult timp avem si cota 2 din fotbal in prim-plan. Astazi avem pe bilet doua confruntari foarte interesante ce merita atentia noastra.

Avem sansa ca acum pe final de luna sa facem un profit bun cu proiectul principal. Este nevoie de foarte multa analiza si de inspiratie maxima. Dupa cum s-a observat in ultima perioada in fiecare zi a fost cate o surpriza foarte mare. Treaba noastra este sa evitam aceste surprize si sa incercam sa alegem corect pronosticurile. Pentru astazi o sa ne bazam pe doua partide foarte interesante, iar una se va desfasura in la Liga. Gasiti putin mai jos propunerile mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Let’s go!


Cota 2 din fotbal

Fenerbahce vs Sivasspor

  • Fener a fost adevarata forta acasa, aici unde a pierdut doar de 3 ori in acest sezon. Au de partea lor si avantajul meciurilor directe cu Sivasspor, in fata carora nu au mai pierdut de pe 12 iulie 2020.
  • Toate argumentele sunt de partea lui Fenerbahce inainatea acestei manse retur. Sivasspor vine dupa o serie foarte slaba de rezultate care nu ii recomanda astazi pentru o calificare mai departe. In primul meci, Fener nu a fortat prea mult, dar chiar si asa s-a aflat la conducerea partidei. Ma astept ca astazi sa intre concentrati inca din primul minut si sa obtina calificarea inca din timpul regulamentar.

Real Madrid vs Vallecano

  • Trupa lui Carlo Ancelotti vine dupa doua infrangeri, ambele in deplasare. A pierdut mai intai cu 4-0 pe „Etihad Stadium”, cu Manchester City, fiind invinsa apoi de Valencia pe „Mestalla”, pierzand cu 1-0. Finalul jocului a fost unul tensionat, suporterii „liliecilor” fiind acuzati de scandari rasiste la adresa lui Vinicius. 
  • Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este categorica, Real Madrid fiind net superioara din acest punct de vedere. Ne asteptam ca aceasta sa faca tot posibilul pentru a da o replica dupa ultimele doua jocuri. Bazandu-ne si pe faptul ca joaca acasa, vom miza cu incredere pe un succes al sau.

CITESTE SI

More in Cota 2