Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 25.01.2020

Cota 2 din fobal

În această seară, începând cu ora 19:30, Estadio Mendizorrotza este gazda confruntării dintre Alaves-Villareal. Duel din cadrul etapei 21 din La Liga.

Informații Alaves:

Ocupă a 14-a poziție în clasament, cu 23 de puncte obținute.
În acest sezon, Alaves a înregistrat 6 victorii, 5 remize și 9 înfrângeri. Timp în care au marcat 22 de goluri, iar defensiva a cedat de 32 de ori.

Forma de moment este decentă, punând în palmares 3 victorii, două remize și 4 înfrângeri în ultimele 9 dueluri. Dintre cele 9 înfruntări, 6 s-au încheiat în intervalul 2-3 goluri.

[kindred id=”61204″ event_id=”1005607174″]

Au susținut două confruntări în acest an, avându-le adversare pe Levante și Betis.
Ultimul duel este împotriva celor de la Levante, scor 1-0.
După prima perioadă de joc, tabela de marcaj urma să rămână neschimbată. În minutul 64, Vidal primește o pasă perfectă, realizată de Joselu și reușește să străpungă buturile apărate de către Fernandez.

Fiind accidentat în continuare, Asier Garitano nu se va putea baza în această seară pe serviciile lui Tomas Pina. Mijlocaș care s-a dovedit de-a lungul carierei a fi extrem de agresiv.

Lucas Perez este golgheterul echipei, desemnând în acest sezon 8 goluri și 3 pase decisive.
Joselu și Vidal, cei doi colaboratori ai victoriei precedente, sunt alți jucători care oricând pot pune probleme echipei vizitatoare. Spaniolii reușind să acumuleze împreună 13 puncte în acest sezon.

Alaves deține o medie de 1,05 goluri marcate, în timp ce defensiva cedează minim 1,45 schimbări de tabelă.
În 13 din cele 21 de confruntări oficiale, intervalul de 2-3 goluri a fost realizat fără probleme.

Informații Villarreal:

Se situează puțin mai bine decât adversara întâlnită astăzi. Aflându-se pe a 9-a poziție, cu 28 de puncte acumulate. La doar 3 lungimi distanță față de primul care loc asigură participarea în competiția Uefa Europa League.

În acest sezon, submarinul galben a legat 10 victorii, 4 rezultate de egalitate și 8 înfrângeri. Reușind să modifice tabela de marcat de 44 de ori, în timp ce defensiva a clacat de 29 de ori.

Traversează o perioadă extrem de bună, având 6 victorii în ultimele 7 confruntări. Dintre cele 7 dueluri, 5 au avut ca deznodământ un interval cuprins între 2-3 goluri.

Au susținut 4 meciuri oficiale în acest an, două în campionat și două în cupă.
Vin după victoria obținută în Copa Del Rey (Cupa Regelui), scor 0-3, împotriva celor de la Girona. Echipă retrogradată în sezonul anterior în Segunda Division.
În urma primei reprize, tabela de marcaj urma a fi nemodificată. Pentru ca apoi, Girona avea să cedeze puțin câte puțin.
Golurile marcate de Ramiro (54), Cazorla (70) și Chukwueze (72), având a aduce victoria pentru gălbejiți.

Golgheterul echipei, Gerard Moreno suferă de o accidentare și este anunțat indisponibil pentru duelul din această seară. Spaniolul reușind în acest sezon să înscrie de 8 ori și să trimită două pase decisive. Acestuia i se alătură și Francisco Torres, fundaș destul de important.

În lipsa lui Moreno, Cazorla și Ekambi urmând a fi cei doi jucători responsabili cu marcarea golurilor. Aceștia reușind să acumuleze în acest sezon 16 puncte împreună.

Villarreal deține o medie de 1,65 goluri marcate, în timp ce defensiva cedează de 1,40 ori pe fiecare duel.
În 13 din cele 23 de confruntări oficiale susținute, intervalul de 2-3 goluri a fost realizat fără probleme.

Cele două s-au întâlnit de 7 ori în ultimii 4 ani, 6 dintre aceste confruntări terminându-se în intervalul 2-3 goluri.

Cota 2 se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

                                                                                                        foto: thedailystar

CITESTE SI

More in Cota 2