Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 25.02.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 25.02.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal de astazi se va baza pe numarul de goluri din doua partide ce se anunta extrem de interesante.

Fratilor, venim dupa un weekend nu prea bun si din pacate am oprit seria de bilete castigatoare, insa profitul este in continuare de partea noastra si daca reusim din nou ca in aceasta saptamanta sa bifam cateva bilete castigatoare o sa fie excelent. Pentru astazi am ales sa ma bazez pe numarul de goluri din partida RB Leipzig – Hoffeheim, acolo unde nu sunt prea multe spus, insa imi este teama de faptul ca meciul arata mult bine pentru goluri. Am mai gasit in Danemarca o partida interesanta, acolo unde liderul Copenhaga ii va infrunta acasa pe cei de la Vendyssel. Diferenta de valorea este foarte mare si ma astept ca echipa lui Solbakken sa nu aiba emotii in aceasta seara. Gasiti putin mai jos optiuniule mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Importanta administrarii bugetului in pariuri sportive

Cota 2:

PARIAZA COTA 2 ACUM>>>

Va mai propun o recomandare interesanta pentru partida dintre Copenhaga si Vendsyssel FF. Nu o sa mai fac un articol in plus, deci daca va ofera incredere puteti sa o incercati. Bafta tuturor si urmariti partidele si pe live.

CITESTE SI

More in Cota 2