Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 25.03.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 25.03.2021

Joi, 25 martie 2021, are loc debutul nationalei Romaniei la calificarile pentru Cupa Mondiala. Drept urmare, pe langa evenimentul pricipal, am mai ales un pronostic pentru cota 2 din fotbal.

Luna martie nu fost prea intensa pentru noi, dat fiind faptul ca nu am fost prea activ. Putem incerca insa sa reusim sa avem parte de cateva rezultate notabile pe sfarsit de luna. Avem foarte multe ponturi pariuri din fotbal de care putem profita in aceasta perioada. Insa noi ne vom baza in totalitate pe meciurile de calificare la Cupa Mondiala.

Romania vs Macedonia de Nord

“Tricolorii” au clacat in preliminariile pentru EURO 2020, turneu la care Romania este printre tarile gazduitoare. Acestia au terminat doar pe locul al patrulea intr-o grupa cu Spania, Suedia, Norvegia, Malta si Insulele Feroe. De asemenea, au dat cu piciorul si la o a doua sansa, pierzand la baraj cu Islanda.

Pe cealalta parte, Macedonia a reusit sa se califice la EURO 2020. Acestia au reusit sa treaca la baraj de Kosovo. Asadar, si-au trecut in palmares prima calificare la un turneu final. Drept urmare, putem spune ca avem parte de o confruntare cu o echipa aflat in forma.

Ne bazam pe faptul ca “tricolorii” pot castiga prima partida de pe teren propriu din aceasta campanie. Sa nu uitam ca din aceasta grupa mai fac parte Germania si Islanda, fiind totusi o grupa destul de grea.

Ungaria vs Polonia

Este vizibil faptul ca Ungaria a progresat considerabil in ultimii ani, tinand cont de performantele obtinute de aceasta. Dupa ce au reusit sa obtina rezultate bune la EURO 2016, acum maghiarii spera la un nou parcurs bun la EURO 2020. In Liga Natiunilor a terminat prima intr-o grupa cu Rusia, Serbia si Turcia, promovand in divizia A.

Putem spune ca Polonia este o formatie mult mai valoroasa in acest moment. Generatia condusa de Lewandowski a reusit sa ajunga in sferturile de finala EURO 2016. Acestia au reusit sa isi asigure o noua prezenta la un turneu final din 2020.

PLASEAZA ACUM COTA 2 & AI 50 RON BONUS FARA DEPUNERE>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2