Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 25.05.2022

Cota 2 din fotbal 25.05.2022

Salutare tuturor prieteni! Chiar daca suntem putin limitati de oferta slaba din ultima perioada nu ne oprim. Astazi gasim cateva partide interesante in oferta caselor de pariuri online, astfel ca o sa va propun cota 2 din fotbal.

Pana in acest moment lucrurile au functionat perfect pentru noi. Am ajuns la 24 de bilete castigatoare si doar 3 pierzatoare. Mergem mai departe pentru ca mai avem 6 zile din aceasta luna si cu siguranta vom gasi evenimetne importante pentru proiectul nostru in cota 2 din fotbal. Pentru astazi o sa ne bazam pe finala Conference League si pe o partida ce se va desfasura in Norvegia.

Cota 2 din fotbal – Mizam pe goluri in finala Conference League!

  • Prima finala de Conference League aduce fata in fata doua formatii cu nume din Europa. Nu vad o favorita certa in aceasta confruntare in care cred ca un pronostic pe goluri mi se pare mult mai indicat.
  • Experienta europeana este de partea italienilor, in timp ce forma de moment si un moral ceva mai bun il au formatia din Rotterdam.

Bodo/Glimt vs Stromgodset

  • Este una dintre partidele ce se vor desfasura astazi in campionatul Norvegiei. Toata lumea o cunoaste deja pe Bodo/Glimt, una dintre cele mai ofensive echipe din ultimele doua sezoane. Lucrurile nu merg la fel de bine pentru Bodo in acest sezon. Dupa cele 7 etape disputate trupa lui Kjetil Knutsen a reusit sa acumuleze doar 12 puncte.
  • Pe cealalta parte, Stromgodset se afla pe locul 4 in clasament, avand un singur punct avans fata de adversara de astazi. De mentionat ca partidele dintre cele doua formatii au fost extrem de disputate. Din acest motiv o sa alegem sa jucam un BetCombo foarte interesant.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2