Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 26.01.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 26.01.2020

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Cota 2 din fotbal este pregatita si are la baza doua evenimente interesante.

Lucrurile nu au mers prea bine ieri si cred ca majoritatea pariorilor au avut de suferit din cauza rezultatelor. Mergem mai departe pentru ca astazi mai avem o sansa si meciurile mi se par mult mai atractive. Gasiti putin mai jos optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Am luat in calcul partida dintre Valladolid si Real Madrid, un meci pe care trupa lui Zinedine Zidane trebuie sa il castige. Real Madrid are toate motivele sa obtina o victoria in aceasta seara, mai ales ca Barcelona a pierdut ieri lamentabil in fata celor de la Valencia. Cu o victorie astazi, albii pot ajunge lideri in La Liga.

In locul vostru, as incerca sa profit de o super cota si sa incasez lejer 225 RON freebet. Rulajul se face o singura data pe o cota de 1.20, deci nimic mai simplu. Dai CLICK pe oferta de mai jos si profita de acest avantaj.

cota 45 real madrid betfair

Al doilea meci pe care l-am luat in calcul este super derby-ul dintre Roma si Lazio. Ambele formatii au reusit sa invinga in etapa precedenta, insa Lazio se afla intr-o super forma. Cred ca acest lucru ii va motiva si mai mult pe jucatorii celor de la AS Roma. Un lucru este clar, gazdele au nevoie de victorie pentru a ramane pe locul de Uefa Champions League, in schimb, o infrangere impotriva celor de la Lazio ar afecta foarte mult moralul echipei. Vom avea parte de un meci cu foarte  multe ocazii de poarta, asa ca o sa ne bazam pe un pronostic simplu.

Joaca pe cele mai mari cote de pe piata si incaseaza acum 500 RON bonus instant>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2