Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 26.08.2023

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 26.08.2023

Salutare tuturor prieteni! Revenim in weekend, aici unde ne place cel mai mult si incercam din nou sa bifam cota 2 din fotbal. Astazi o sa urmarim cu atentie meciurile din doua campionate de TOP si speram ca pronosticurile selectate sa fie cele corecte.

Dupa cum bine stiti ieri am reusit sa inverzim cota 2 din fotbal si sa mai prindem si alte ponturi pe LIVE-ul de pe Youtube. Astazi o sa incercam sa facem la fel, insa am incredere ca putem prinde mai multe bilete, avand in vedere numarul de evenimente. Asadar, de la ora 16:30 va astept pe canalul de Youtube sa discutam despre meciurile de astazi si sa plasam cateva pariuri pe LIVE. Let’s go!

Cota 2 din fotbal

Astazi o sa plasam cota 2 pe Las Vegas, acolo unde avem 15-20% bonus avantaj la fiecare bilet. Va spun inca de pe acum ca daca va deschideti cont de pe link-ul exclusiv de mai jos o sa aveti acces in sectiunea „Ponturile zilei„, acolo unde o sa gasiti toate biletele recomandate de catre GnT Tips. Bafta multa tuturor!

Borussia Monchengladbach vs Leverkusen

Evolutiile celor doua formatii din prima etapa este un indicator clar ca vom vedea un meci cu goluri astazi. Un alt argument ce vine in favoarea acestui pronostic sunt inexactitatile in cele doua defensive si meciurile directe inregistrate in ultima perioada intre cele doua cluburi. Asadar, ma duc cu mare incredere aici pe un „peste 2.5 goluri”.

Arsenal vs Fulham

Este o diferenta mare intre cele doua formatii, care ma astept sa se vada in teren. De la valoare, la experienta si forma de moment – Arsenal si Fulham nu se pot compara in momentul de fata.

Tunarii au un joc colectiv exceptional, iar pe faza ofensiva jucatorii lui Arteta pot rupe oricand echilibrul. Mizez pe o victorie fara emotii din partea alb-rosilor.

More in Cota 2