Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 26.09.2021

Cota 2 din fotbal 26.09.2021

Nu se putea fara proiectul in cota 2 din fotbal in acest weekend. Evenimentele propuse de catre casele de pariuri online sunt cu adevarat interesante. Drept urmare, cred ca este cazul sa sa profitam de aceasta oferta, dupa ce ieri am reusit sa bifam biletul zilei din fotbal.

Lucrurile au mers destul de bine ieri, dupa ce am reusit sa bifam biletul in cota 5 din fotbal. Nu a fost la fel de bine cu partidele din Premier League, acolo unde au fost ceva surprize. Totusi, ne bucuram ca am reusit sa avem un procentaj castigatori pozitiv. Pentru astazi, am gasit in oferta doua partide ce mi-au oferit incredere destul de mare. Din acest motiv, am decis sa va propun un nou bilet pentru proiectul in cota 2 din fotbal.

VEZI AICI PONTURI DIN FORMULA 1 – MP AL RUSIEI>>>

Cota 2 din fotbal – Continua napoletanii seria de victorii?

Napoli vs Cagliari

Napoli este pe val, fiind intr-o forma de zile mari, avand de asemenea si un moral bun. Tinand cont de faptul ca va avea in fata o adversara care primeste destul de multe goluri, ne asteptam sa faca din nou spectacol. Trupa lui Luciano Spalletti a reusit un win streak impresionat in Seria A. Acestia au reusit sa se impuna in primele 5 etape, reusind totodata sa marcheze 14 goluri. In aceste conditii, avand ca si avantaj terenul propriu, ma astept ca Napoli sa se impuna si in acest duel.

Molde vs Viking FK

Se intalnesc in acest duel doua dintre cele mai ofensive formatii din Eliteserien. Molde ocupa in acest moment pozitia a 2-a in clasament cu 37 de puncte acumulate in cele 19 etape disputate. De asemenea, acestia au reusit sa marcheze 46 de goluri, avand cea mai puternica ofensiva din campionat. Acestia dau de Viking echipa cu cea mai mare medie de goluri per meci. Cu o medie de 3,9 goluri per meci, Viking ocupa locul 6 in clasament si are un golaveraj foarte interesant, 37 de goluri marcate si 37 de goluri primite. In ultimul duel acestia au cedat in fata celor de la Bodo/Glimt, scor 1-3. Pentru acest duel, putem lua in calcul si ultimele 3 confruntari directe, unde se observa clar ca media de goluri a fost una impresionanta. Chiar daca Viking joaca acest meci in deplasare, am incredere ca pot face un meci bun, astfel ca ne vom baza pe un pronostic pe goluri.

More in Cota 2