Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 27.05.2021

Cota 2 din fotbal 27.05.2021

Salutare tuturor prieteni! Suntem spre sfarsitul lunii mai, astfel ca optiunele sunt din ce in ce mai putine. Totusi, in oferta caselor de pariuri online gasim in desfasurare campionatul din Norvegia.

Timpul se scurge foarte rapid si partidele de la Euro 2020 sunt foarte aproape de start. Pana atunci insa, putem profita de partidele ce se desfasoara in Eliteserien, acolo unde gasim cateva echipe foarte interesante. In sezonul trecut Rosenborg, Molde si campioana Bodo/Glimt au reusit sa ne aduca un profit foarte frumos. Astazi ne vom baza pe doua dintre formatiile pe care le-am enumerat.

INCASEAZA ACUM 50 RON FARA DEPUNERE>>>

Cota 2 din fotbal – Bodo/Glimt invincibila pe teren propriu!

Bodo/Glimt vs Haugesund

Vorbim in acest moment despre campioana Norvegiei, o formatie ce a dominat autoritar in sezonul trecut. Acestia au terminat sezonul trecut cu 81 de puncte si cu 103 goluri marcate in 30 de etape disputate. De asemenea, acestia au reusit 15 victorii din tot atatea meciuri pe teren propriu. In actuala stagiune, formatia a inceput din nou foarte bine si se afla pe locul 2 cu 10 puncte. In ultima etapa, acestia au reusit sa o invinga pe Bran, scor 1-2.

Haugesund este una dintre formatiile decente din campionatul Norvegian. In sezonul trecut, acestia au terminat pe locul 5 in clasament. In cele 30 de etapa disputate, echipa a reusit sa acumuleze 48 de puncte. De mentionat ca acestia au pierdut in sezonul trecut ambele confruntari directe cu Bodo/Glimt. In actuala stagiune, echipa a inceput cu 2 rezultata de egalitate, fiind in acest moment pe locul 14 in clasament.

Molde FK vs Valerenga IF

Molde a inceput foarte bine acest sezon, fiind pe prima pozitie dupa cele 4 etape disputate. De asemenea, au reusit sa marcheze 12 goluri si sa incaseze 5 goluri. In ultima etapa a reusit sa o invinga pe Rosenborg, scor 2-3. Acestia au terminat pe locul 2 in sezonul precedent, cu 62 de puncte acumulate. Echipa a reusit sa castige 20 din cele 30 de partide pe care le-a disputat. De mentionat ca in meciurile directe de pe teren propriu cu Valerenga, acestia sunt fara infrangere din anul 2011.

Pe cealalta parte, Valerenga este si ea o echipa cu pretentii in Eliteserien. Formatia a terminat pe locul 3 in sezonul trecut. In momentul de fata, acestia ocupa locul 6 dupa cele 4 etapa disputate. Au pierdut un singur meci cu Kristiansund, scor 1-2, iar in ultima etapa a remizat cu Mjondalen, scor 0-0.

PLASEAZA COTA 2 & INCASEAZA 500 RON BONUS>>>

Propunere cota 2 din fotbal 27.05.2021

Citeste si..

Pariuri Gratuite de 100 RON pentru finalele UEL si UCL la 888 Sport!

CITESTE SI

More in Cota 2