Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 27.05.2023

Salutare tuturor prieteni! Dupa o saptamana in care am reusit sa obtinem rezultate foarte bune, urmeaza un weekend plin cu evenimente importante. Din acest motiv este clar ca nu poate lipsi din prim-plan cota 2 din fotbal.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Lucrurile au mers foarte bine pentru noi in aceasta saptamana. Am ales sa nu plasam in fiecare zi bilete, insa de fiecare data cand am facut-o, am reusit sa bifam biletul zilei sau cota 2 din fotbal. Urmeaza ca in aceasta perioada sa se desfasoare ultimele etape din mai multe campionate importante. Avem nevoie de foarte multa inspiratie si de o atentie sporita pentru a selecta cu pronosticurile corecte. Putin mai jos o sa gasiti selectiile mele pentru cota 2, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Let’s go!

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ pentru toate conturile noi Betano!

Cota 2 din fotbal

Wolfsburg vs Hertha

  • Wolfsburg si-a respectat blazonul in precedente doua aparitii de pe teren propriu. Pe ultimele doua chiar au izbutit sa le si castige, 3-0 impotriva celor de la FSV Mainz, si 2-1 in fata lui Hoffenheim. Inaintea acestor doua triumufri la rand, inregistrate 4 remize consecutive.
  • Toate argumentele sunt de partea lui Wolfsburg inaintea acestei partide. Intalnesc o echipa cu moralul la pamant dupa ce a ratat evitarea retrogradarii. Pentru gazde, 3 puncte sunt extrem de importante astazi avand in vedere ca lupta cu Leverkusen pentru ultimul loc de cupa europeana. 

Rennes vs Monaco

  • „Les rennais” au demonstrat multa dorinta in acest final de sezon in care vor sa obtina o noua prezenta europeana. Dupa victoria categorica, 4-0 cu Troyes, au facut spectacol si in etapa trecuta, cand au castigat fara drept de apel la Ajaccio, scor 0-5.
  • Cu doar un succes in 5 etape, formatia pregatita de Philippe Clement se afla pe pozitia a patra in Ligue 1, cu un total de 65 de puncte. Detin si o linie de clasament pozitiva, +15, datorata celor 69 de reusite si 54 de goluri incasate. De remarcat ca s-au impus in 3 din ultimele 4 intalniri directe contra lui Rennes.

More in Cota 2