Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 27.06.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 27.06.2020

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal se bazeaza pe doua formatii ce sunt fortate sa castige.

In ultima perioada am avut parte de rezultate foarte bune, iar acest lucru ne ofera un moral foarte bun. Ieri nu am plasat niciun pronostic, astfel ca ne punem bazele in acest weekend. Dupa cum am scris, ne vom baza pe doua echipe ce sunt fortate sa castige in aceasta etapa.

Prima partida vine din Bundesliga, acolo unde Monchengladbach este obligata sa castige partida pentru a ramane pe pozitia de Uefa Champions League. Adversara de astazi este Hertha Berlin, o formatie cu foarte multe lipse, din acest motiv si cota foarte mica pentru victoria celor de la Gladbach.

Este timpul sa ne bazam din nou pe Barcelona, formatie ce nu ne-a dezamagit dupa aceasta pauza competitionala. Formatie lui Quique Setien este intr-o lupta incinsa cu Real Madrid pentru fotoliul de lider din La Liga. Barcelona este nevoita sa apeleze la toate resursele din planul ofensiv pentru a ramane in continuare in aceasta lupta. Trebuie sa mentionam faptul ca Real joaca in deplasare pe terenul celor de la Espanyol, echipa aflata pe ultimul loc in La Liga. Desi, in trecut catalanii au avut probleme pe terenul celor de la Celta Vigo, astazi ma astept ca jocul sa se schimbe un pic.

Incaseaza acum 50 RON fara depunere + bonusul de bun venit – Profita de cele mai bune cote din domeniul online>>>

CITESTE SI

More in Cota 2