Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 27.08.2019

Campionatul European U21 - Semifinale - GnTTIPS

Cota 2 din fotbal 27.08.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Va prezint cota 2 din fotbal, avand la baza un singur eveniment de la Campionatul European U21.

Ultime perioada a fost foarte buna pentru noi, mai ales ca am reusit sa bifam 7 cote de 2, plus alte pariuri antepost ce ne-au adus un plus in contul de pariuri. Pentru astazi avem doua partide speciale de la Campionatul European U21 si cu siguranta asteptam cu nerabdare partida Romaniei. Ne putem toate sperantele in aceaste generatie frumoasa si speram ca astazi sa vedem un spectacol total. Se anunta peste 20.000 de fani in meciul de la Bologna, in fata Germaniei, asa ca avem foarte multe argumente pozitive. Gasiti putin mai jos recomandarea mea pentru cota 2, iar daca aveti incredere va invit sa o plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Astazi, de la ora 19:00, pe Stadio Renato Dall`Ara din Bologna, selectionata U21 a Romaniei va intalni Germania in semifinalele Campionatului European de fotbal pentru tineret. Parcursul entuziamant avut pana acum (victorii cu Croatia si Anglia, remiza cu Franta) ne indreptateste sa speram ca baietii nostri se vor califica in finala, chiar daca adversarii sunt detinatorii trofeului.

PARIAZA COTELE MARI SI PROFITA DE 100% BONUS – JOACA ACUM>>>

CITESTE SI

More in Cota 2