Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 27.08.2022

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 27.08.2022

Salutare tuturor prieteni! Este weekend si avem la dispozitie o multime de optiuni de care putem profita. Oferta caselor de pariuri este un atractiva, insa noi nu putem face prea multe mutari pentru proiectul in cota 2 din fotbal.

In live-ul de astazi, am decis impreuna cu voi evenimentele pe care ne vom baza pentru proiectul in cota 2 din fotbal. Alegerile au fost destul de simple, insa avem nevoie de putin noroc pentru a bifa un nou bilet. De asemenea, in articolul de astazi o sa va las putin mai jos si biletul in cota 20 din fotbal.

Cota 2 din fotbal 27.08.2022

Arsenal vs Fulham

  • Fulham vine dupa o infrangere in Cupa Ligii Angliei, iar moralul echipei este posibil sa mai fi scazut. Pe de alta parte, oaspetii se pot concentra acum doar pe campionat, insa misiunea pe Emirates pare una imposibila.
  • Ofensiva celor de la Arsenal arata din ce in ce mai bine, cu Gabriel Jesus, Martinelli si Martin Odegaard. Ma astept la minim 3 goluri inscrise in meci.
Manchester City vs Crystal Palace
  • Ofensiva gazdelor a produs 9 goluri pana in acest moment, la fel de multe ca a liderului Arsenal. Avand in vedere ca Palace nu a pierdut in acest sezon si este capabila sa puna probleme, cred ca pronosticul de mai jos este cel plauzibil.

Bayern Munchen vs Borussia Monchengladbach

  • Fara doar si poate, favorita partidei este Bayern care a functionat excelent pana acum din punct de vedere al jocului si cred ca vor sa rupa aceasta serie de 3 meciuri in care nu au casitgat cu Monchengladbach.
  • Oaspeti nu au evoluat nici ei deloc rau pana acum, insa intalnesc fara doar si poate cea mai buna echipa din Bundesliga si vor avea nevoie de foarte multa sansa sa plece din nou neinvinsi de pe Allianz Arena.

In acest articol o sa va las si biletul in cota 20 din fotbal pe care l-am format alaturi de voi in LIVE-ul de astazi. Am selectat 8 evenimente din toate propunerile voastre si le-am adaugat pe acest bilet. Dupa cum bine stiti, puteti acest bilet sau il puteti modifica dupa bunul plac. Bafta multa tuturor!

CITESTE SI

More in Cota 2