Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 27.12.2022

Cota 2 din fotbal 27.12.2022

Salutare tuturor prieteni! Lucrurile au mers extraordinar de Boxing Day daca tinem cont de rezultatele finale. In toate partidele am vazut goluri si din punctul meu de vedere nu a fost nicio surpriza notabila. Drept urmare speram ca si astazi sa avem parte de meciuri bune si sa bifam din nou cota 2 din fotbal.

Nici noi nu am stat ieri deoparte si am reusit sa bifam doua cote de 2. In plus, avem in continuare in joc biletul pe care am mizat 1000 RON. Intrat si voi in sectiunea biletul zilei si urmariti toate postarile pentru ca in curand o sa apara un nou bonus dublu si posibil un bilet pariu sansa.

Cota 2 din fotbal

  • Pentru astazi am luat in calcul doua parte foarte interesante. Una se va desfasura in campionatul Turciei si este vorba despre Fenerbahce, cea mai ofensiva formatie din Turcia. Chiar daca in etapa trecuta au pierdut in deplasare cu Trabzonspor, cred ca astazi lucrurile se vor schimba putin. Adversarul este mult mai modest si cu o victorie acestia pot trece din nou pe prima pozitie in clasament.
  • A doua partide se va desfasura in Jupiler League, acolo unde Westerlo va primi vizita celor de la Antwerp. Daca tinem cont de forma celor doua formatii din ultimele 5 etape putem spune ca este posibil sa avem parte de orice rezultat. Totusi, sunt doua formatii ce au reusit sa marcheze peste 30 de goluri in aceasta editie de campionat. Avand in vedere ca Antwerp s-a impus ultima oara cu scorul de 3-0, ma astept ca si astazi sa avem parte de un meci disputat.

More in Cota 2