Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 28.01.2022

Cota 2 din fotbal 28.01.2022

Salutare tuturor prieteni! Sper ca sunteti si voi pregatit pentru acest weekend pentru ca vom avea parte de foarte multe actiune. Saptamana trecuta am reusit sa bifam de 4 ori consecutiv cota 2 din fotbal, drept urmare putem spune ca obiectivul este acelasi.

VEZI AICI TOATE BILETELE DE PE SITE-UL GNT TIPS>>>

Cei drept avem foarte multe articole pe site-ul comunitatii din care va puteti inspira. Colegii mei fac o treaba excelenta si este pacat sa nu profitati de cele mai bune informatii si ponturi. Un exemplu foarte bun il reprezinta lista cu recomandari pe care toata lumea o cere de fiecare data. De asemenea, avem si alte proiecte ce merita urmarite. Pana atunci aici o sa va prezint cele doua recomandari pentru cota 2 din fotbal.

  • Marseille vs Monaco – over 1,5 goluri
  • Cremonese vs Inter Milano – 2 solist

Desigur, daca intrati acum pe link-ul exclusiv( click pe poza) o sa intrati pe site-ul Las Vegas, acolo unde o sa gasiti cota din fotbal cu 20% bonus avantaj. Imediat dupa inregistrare o sa ai acces la bonusul de bun venit de mai jos si la sectiunea „Ponturile Zilei”, acolo unde o sa gasiti biletele recomandate de catre site-ul nostru. Bafta multa tuturor!

Incaseaza bonusul de bun venit

  • Pariu Fără Risc + 300 lei
  • Pachet de bun venit Sport: 300 lei
  • Bonus Sport + 300 lei
  • Pariu Gratuit și 30% Profit Boost

Cremonese vs Inter Milan

  • Diferenta de valoare dintre cele doua formatii nu poate fi pusa la indoiala, Inter Milan fiind net superioara. Are mare nevoie de puncte pentru a-si consolida pozitia in clasament, asa ca ne asteptam sa forteze victoria. E drept, joaca in deplasare, insa adversara este una accesibila, asa ca ne asteptam sa se impuna.

Marseille vs Monaco

  • Am asteptari mari de la aceasta confruntare in care se intalnesc doua formatii cu obiective inalte in acest sezon si care au demonstrat ca pot practica un fotbal de calitate. Usor favorita porneste echipa gazda, insa consider un pronostic pe goluri mult mai plauzibil, avand in vedere ca monegascii vor veni cu gandul sa obtina toate cele 3 puncte pe Velodrome.

More in Cota 2