Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 28.04.2022

Cota 2 din fotbal 28.04.2022

Salutare tuturor prieteni! Rezultatele din cele doua seri de Champions League au fost in favoarea noastra. Drept urmare, imi doresc sa avem parte de continuitate, asa ca vom continua cu proiectul in cota 2 din fotbal.

Se pare ca ieri Liverpool nu a dezamagit si a reusit sa o invinga pe Villareal cu scorul de 2-0. Astfel cota 2 din fotbal a fost din nou castigatoare. Astazi putem din nou sa profitam de partidele ce se vor desfasura in Europa League, insa ma dat si peste singurul meci ce se va juca in Premier League.

PARTICIPA GRATUIT LA SUPER 8 SI POTI CASTIGA 10 MII DE LEI>>

Cota 2 din fotbal – Miza este Champions League pentru UTD!

  • Pentru United acesta este meciul care le poate confirma ratarea UEFA Champions League sau le mai poate reda o urma de speranta, in cazul unei victorii.
  • Singurii jucatori ce par ca isi doresc performanta sunt David De Gea si Cristiano Ronaldo. Fara cei doi in teren este greu de imaginat unde s-ar fi aflat echipa in momentul de fata.
  • Londonezii nu au mai cedat pe teren strain din 15 Ianuarie, de la un 1-0 cu Manchester City. Mai mult deact atat, acestia au castigat precedentele 4 deplasari in campionat.
  • Din acest motiv, cred ca vom avea parte de un meci disputat si este posibil sa avem goluri in ambele porti. Totusi, am decis sa ma bazez pe un combos din oferta celor de la Superbet.

Feyenoord vs Marseille

  • Sunt doua formatii aflate intr-o forma foarte buna si cu un moral ridicat in urma rezultatelor din ultima vreme. Cred ca ne vor oferi un meci foarte frumos in care ambele echipe isi vor dori victoria.
  • Din punct de vedere defensiv Marseille sta ceva mai bine, insa Feyenoord este o echipa cu calitate in atac si cred ca vor reusi sa inscrie cel putin un gol.
  • Ambele echipe se afla in acest moment pe locul 2 in campionatele din care fac parte. In plus, vin ambele formatii dupa rezultate pozitive in ultima etapa.
  • Avand in vedere ca Feyenoord a reusit sa marchee 69 de goluri in cele 30 de etape disputate si ca se afla intr-o forma foarte buna, pronosticul nostru se va baza pe numarul de goluri.

CITESTE SI

More in Cota 2